Betmasters

Τρία «διπλά» με γινόμενο 7,4

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τρεις νίκες φιλοξενούμενων στο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για την Τρίτη (11/11).

Πλησιάζοντας στο ένα τέταρτο της σεζόν στη National Hockey League έχουν αρχίσει και ξεκαθαρίζουν οι δυνατές ομάδες από τις προβληματικές. Μέχρι τον Ιανουάριο θα έχουν οριστεί οι στόχοι της σεζόν σ΄ ένα από τα πιο ιδιαίτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Στο Αϊλάντερς-Άβαλανς η γηπεδούχος ομάδα από την ανατολική Metropolitan πραγματοποιεί εκκίνηση επάνω από τα δεδομένα της, σε αντίθεση με τις «χιονοστιβάδες» από το Κολοράντο που σε σχέση με πέρυσι είναι δύο επίπεδα κάτω.

Οι δύο αντίπαλοι έπαιξαν στην έδρα των Άβαλανς, στις 31/10, με τους τότε γηπεδούχους να επικρατούν πανεύκολα με 5-0 πραγματοποιώντας εξαιρετικό δεύτερο 20λεπτο. Το ζήτημα είναι πώς τα αγωνιστικά νέα είναι υπέρ της ομάδας του Πάτρικ Ρόι, μια και η Νέα Υόρκη δεν θα έχει τον αριστερό πλάγιο Τζος Μπέιλι (2 γκολ, 2 ασίστ), ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο αμυντικός Τζόνι Μπόιτσουκ (2 γκολ, 7 ασίστ). Τεστ ετοιμότητας θα περάσει ο αριστερός πλάγιος Έρικ Μπούλτον, του οποίου ενδεχόμενη απουσία, πάντως, δεν επηρεάζει. Το Κολοράντο είναι από τις ομάδες που, λογικά, θα βελτιωθεί. Σε τέτοιες τιμές αξίζει το ρίσκο.

Στο Μόντρεαλ-Ουίνιπεγκ, η ομάδα από τις δύο καναδικές που κάνει υπέρβαση ως τώρα είναι οι φιλοξενούμενοι Τζετς. Από το 2011 που επέστρεψαν στο Ουίνιπεγκ πρώτη φορά παίρνουν έναν πόντο, έστω, σε οκτώ σερί ματς μια και τρέχουν σερί 6-0-2. Το franchise record είναι εννέα αγώνες τη σεζόν 2005/2006, επομένως υπό αυτήν την έννοια έχουν κι έναν έξτρα στόχο να κυνηγήσουν απέναντι στους ιστορικούς Κανάντιενς. Με εμφανίσεις όπως στην ήττα εντός από το Πίτσμπουργκ στα πέναλτι (3-4) και στην επικράτηση, επίσης εκτός, επί της Οτάβα πάλι στα πέναλτι (1-2) το «διπλό» δεν αποκλείεται!

Στο Αριζόνα-Ντάλας η προβληματική ομάδα είναι οι Σταρς, αφού για τα Κογιότς η σεζόν ήταν εκ των προτέρων δύσκολη και με χαμηλούς στόχους. Εντοπίζουμε το μεγάλο πρόβλημα των γηπεδούχων στο σκοράρισμα στα τελευταία ματς, αφού έχουν πετύχει στα τελευταία 125 αγωνιστικά λεπτά τρία γκολ κι ας ήταν το ένα από τα δύο παιχνίδια νίκη στο Άναχαϊμ επί των Ντακς. Η παράδοση δεν είναι υπέρ του Ντάλας, που «καίγεται», όμως για επιτυχίες στην απαιτητική Western Central. Μεγάλο είναι το ματς για τον τεχνικό της Αριζόνα Τίπετ, ο οποίος φθάνει τα 391 παιχνίδια και περνά στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα στο κλαμπ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
500. ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΑΪΛΑΝΤΕΡΣ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΑΒΑΛΑΝΣ: 2 (2,05)
504. ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΚΑΝΑΝΤΙΕΝΣ – ΟΥΙΝΙΠΕΓΚ ΤΖΕΤΣ: 2 (1,90)
509. ΑΡΙΖΟΝΑ ΚΟΓΙΟΤΣ – ΝΤΑΛΑΣ ΣΤΑΡΣ: 2 (1,90)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x