Βόλεϊ

Τρία σενάρια για τους τελικούς του Ολυμπιακού στο Challenge Cup

Εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση της CEV για τον δεύτερο τελικό του Challenge Cup, όπου έχει προκριθεί ο Ολυμπιακός. Ανοιχτό να μην γίνει τελικά το Μ. Σάββατο η ρεβάνς και να μεταφερθεί ο πρώτος.

Τρία είναι τα σενάρια που «παίζουν» για τον ορισμό των τελικών του Challenge Cup, όπου έχει προκριθεί ο Ολυμπιακός και θα αντιμετωπίσει την Μπούρσασπορ.

Μέχρι τη Δευτέρα φαινόταν ότι ο δεύτερος τελικός, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Τουρκία, θα γίνει το Μεγάλο Σάββατο, αλλά τελικά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα κριθεί εκείνη την ημέρα η Κούπα και ενώ ο πρώτος έχει προγραμματιστεί για τη Μεγάλη Τετάρτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει αίτημα στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία (που θα ανακοινώσει το απόγευμα την απόφασή της) ζητώντας να οριστεί ο δεύτερος τελικός την Τρίτη του Πάσχα και περιμένουν την αντίδραση της. Αν τελικά γίνει δεκτό, τότε δεν αναμένεται να αλλάξει η ημερομηνία της πρώτης συνάντησης των δύο ομάδων. Ωστόσο, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταφερθεί το πρώτο ματς για τη Μεγάλη Δευτέρα και η ρεβάνς να διεξαχθεί τη Μεγάλη Παρασκευή.

Οι Τούρκοι παρουσιάζονται διαλλακτικοί στις σχετικές συζητήσεις και το μόνο που δεν θέλουν είναι να γίνει ματς την Κυριακή του Πάσχα, αφού τότε θα διεξαχθεί το δημοψήφισμα του Ταγίπ Ερντογάν και φοβούνται αναταραχές εντός της χώρας εκείνη την ημέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x