Επικαιρότητα

Τρία χρόνια μετά εξιχνίασαν κλοπή μεγάλης αξίας στον Πύργο

Δράστης ήταν ένας 37χρονος Ρουμάνος - Βρήκαν στην κατοχή του μέρος των εργαλείων που είχε κλέψει

Δέκα ημέρες πριν συμπληρωθούν τρία χρόνια από την διάρρηξη στα γραφεία μιας τεχνικής εταιρείας στον Πύργο Ηλείας, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κατέληξαν στην ταυτότητα του δράστη που ήταν ένας 37χρονος Ρουμάνος και βρήκαν στην κατοχή του μέρος των εργαλείων που είχε κλέψει.

Ο αλλοδαπός είχε παραβιάσει τα γραφεία στις 28 Ιανουαρίου του 2015 και είχε αρπάξει διάφορα εργαλεία και μηχανήματα συνολικής αξίας 37.400 ευρώ. Τα κλοπιμαία που βρήκαν οι αστυνομικοί αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της τεχνικής εταιρείας και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του δράστη, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

*** Μπήκε σε ένα πολυκατάστημα της Πάτρας παριστάνοντας τον πελάτη και προσπάθησε να βγει έχοντας κρυμμένα στο μπουφάν του προϊόντα αξίας 78 ευρώ, ένας 23χρονος Έλληνας ο οποίος όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη, προέκυψε ότι την ίδια ημέρα είχε κλέψει το κινητό του ιδιοκτήτη ενός Ίντερνετ καφέ! Τόσο το κινητό, όσο και τα κλεμμένα προϊόντα, βρέθηκαν στην κατοχή του νεαρού που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x