Betmasters

Τριάδα μπέιζμπολ με απόδοση 9,5!

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τρεις αποδόσεις επάνω από 2,00 με πιθανότητες επιβεβαίωσης από το πρόγραμμα της αμερικάνικης MLB στο μπέιζμπολ.

Η Αριζόνα έχει τις λιγότερες νίκες, αυτή τη στιγμή, στη Λίγκα με 35 αντιμετωπίζοντας όλη τη σεζόν μεγάλα αμυντικά προβλήματα τα οποία δεν της επιτρέπουν να είναι αποδοτική, ακόμη κι όταν πιάνει σκορ. Το Πίτσμπουργκ έχει τρεις σερί νίκες, σε αντίθεση με τους Ντάιμοντμπακς που είναι ισάριθμα παιχνίδια δίχως επιτυχία. Ο Βανς Βόρλι (2-0, ERA 1,74) ο οποίος αρχίζει για τους Πάιρετς δείχνει σε καλή κατάσταση, όμως έχει να κάνει πειστική σεζόν από το 2011 και δεν δικαιολογεί τις τόσο χαμηλές αποδόσεις επάνω του.

Ο Μπράντον ΜακΚάρθι (2-10, ERA 5,11) έχει ένα τραγικό ποσοστό σε νίκες-ήττες να δικαιολογήσει, όμως το ERA του σημαίνει πώς πλειστάκις κατάφερε να παίξει με αξιοπρέπεια χωρίς, όμως, να πάρει κανένα support από την επίθεσή του. Προέρχεται από σούπερ εμφάνιση στο Σαν Ντιέγκο (νίκη, με 2-1, για την Αριζόνα απέναντι στους Πάντρες) όπου έδωσε ένα run σε έξι hits, αγωνιζόμενος για επτά innings. Το πιθανό momentum του ΜακΚάρθι, που έχει δεκατέσσερις μήνες να κάνει back-to-back νίκες, και η μεγαλύτερη απόκλιση στις αποδόσεις απ΄ όσο θα έπρεπε οδηγούν στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Στο Κολοράντο έρχεται μία δύσκολη δοκιμασία για τον Ζακ Γκρίνκε (10-4, ERA 2,78). Ο νούμερο δύο πίτσερ των Ντόντζερς, πίσω από τον Κλέιτον Κέρσοου, πέρασε έναν Ιούνιο με διακυμάνσεις στην απόδοσή του και το μόνο καλό που μπορεί να θεωρηθεί για τον ίδιο, εφόσον το rotation τον έριξε στην έδρα των Ρόκις, είναι η μέτρια φόρμα των γηπεδούχων (αν και το L. A. είναι δύο αγώνες χωρίς επιτυχία). Ο Φράνκλιν Μοράλες (4-4, ERA 5,75) είναι βασικός για το Κολοράντο και αντικαθιστά τον Τσέισιν λόγω τραυματισμού στον ώμο. Είναι relief και παίρνει θέση από το bullpen σ΄ ένα δύσκολο ματς κόντρα στους Ντόντζερς.

Μία καλή εμφάνιση, ωστόσο, μπορεί να τον κρατήσει βασικό κι αυτό είναι το τεράστιο κίνητρο του 28χρονου πίτσερ από τη Βενεζουέλα απόψε. Ζήτημα πρώτο: Ο Γκρίνκε είναι στο 0-2 με ERA 4,18 στις τέσσερις τελευταίες ενάρξεις του εκτός έδρας. Ζήτημα δεύτερο: Σαν Dodger έχει 6,28 ERA σε τρεις συμμετοχές ως βασικός στο Κολοράντο, παρά το 1-0 που φέρει ως απολογισμό. Στο διάστημα αυτό, δηλαδή, δέχεται επάνω από έξι runs μέσο όρο στη δύσκολη έδρα των Ρόκις όπου ευνοούνται από υψόμετρο και κλιματολογικές συνθήκες. Η κόντρα του φαβορί αξίζει.

Τέλος δύο κορυφαίες, φέτος, ομάδες της American κοντράρονται, με το Όκλαντ να υποδέχεται το Τορόντο. Οι Αθλέτικς είναι το ένα από τα δύο clubs με τις περισσότερες νίκες (51), ως τώρα, ενώ και οι Μπλου Τζέις πολύ μακριά δεν είναι (έχουν 47). Σόνι Γκρέι (7-3, ERA 3,20) εναντίον Αρ Έι Ντίκι (6-7, ERA 4,24) είναι το δυνατό ζευγάρωμα των pitchers. Ο 40χρονος, πολύπειρος, ρίπτης των φιλοξενούμενων είναι ο καλύτερος σύγχρονος knuckleballer (η πιο δύσκολη μορφή ρίψης με τα τρία δάχτυλα) κι αν του βγει το παιχνίδι οι Α's θα έχουν πολύ μεγάλο θέμα.

Ο Ντίκι προέρχεται από τρεις ήττες κι ένα no decision game, επομένως έχει καθαρό στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες. Το φοβερό για τον πίτσερ των Καναδών είναι πώς έχει δέκα χρόνια και ενάμιση μήνα περίπου να χάσει τέσσερις σερί ενάρξεις, από τον Μάιο του 2004 όπου έπαιζε στο Τέξας. Το παιχνίδι είναι δύσκολο και οι αποδόσεις αντιπροσωπευτικές για ένα λόγο: Το Όκλαντ έχει 425 runs, ως τώρα, που είναι τα περισσότερα στην American League. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι για τον Ντίκι, εμπιστευόμαστε, όμως, την καλή επίθεση του Τορόντο ως υποστήριξή του και το προσωπικό κίνητρο (συν την εξαιρετική τιμή) που έχει.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

633. ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΑΪΡΕΤΣ - ΑΡΙΖΟΝΑ ΝΤΑΪΜΟΝΤΜΠΑΚΣ: 2 (2,05)
635. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΡΟΚΙΣ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΝΤΟΝΤΖΕΡΣ: 1 (2,05)
637. ΟΚΛΑΝΤ ΑΘΛΕΤΙΚΣ - ΤΟΡΟΝΤΟ ΜΠΛΟΥ ΤΖΕΪΣ: 2 (2,25)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x