Στίβος

Τριάδα στην Οστράβα

Στην Οστράβα θα γίνει την Τετάρτη ένα από τα καλύτερα μίτινγκ στίβου στην Ευρώπη, το «Golden Spike», το οποίο ανήκει στη σειρά Challenge της IAAF.

Ο Κώστας Φιλιππίδης θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει τους αγώνες του στη σεζόν και να ψάξει για άλματα πάνω από τα 5,55 στο επί κοντώ. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει και επιδιώκει να βρει το ρυθμό του.

Στον ίδιο αγώνα, μετέχει ο Σαμ Κέντρικς με φετινό 5,84, αλλά και ο Σον Μπάρμπερ, που έχει φέτος πάνω από 5,92. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η συμμετοχή του Πολωνού Πάβελ Βοϊτσεχόφσκι.

Στο μήκος, ο Μίλτος Τεντόγλου θα «κυνηγήσει» να βελτιώσει το φετινό του 8,19. Ο νεαρός πρωταθλητής πριν μερικές λίγες ημέρες σημείωσε 8,05 στο Diamond League της Στοκχόλμης. Στην Οστράβα, θα βρίσκεται και ο Γιαν Ετσεβαρία, που στη Στοκχόλμη έκανε 8,83.

Στα 200 μέτρα, θα αγωνιστεί ο Λυκούργος Τσάκωνας, που περιμένει κάτι καλύτερο από το 20.72 στο Τούρκου. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει κάνει φέτος 20.62.

Ο Τσάκωνας θα αντιμετωπίσει τον Νοτιοαφρικανό Κλάρενς Μιουνιάι με 19.69 και τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Ραμίλ Γκουλίεφ, με 19.90.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x