Europa League

«Τριφυλλάρα» και στην Κύπρο

Τον επόμενο αντίπαλο της στα play-offs του Europa League, μπορεί να σκέφτεται η Ομόνοια, που νίκησε 3-0 τη Μέταλουργκ και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό στα Σκόπια.

Σε πάρτι μετέτρεψε η Ομόνοια το πρώτο παιχνίδι για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Οι «τριφυλλοφόροι» της Κύπρου νίκησαν εύκολα με 3-0 τη Μέταλουργκ Σκοπίων και ήδη σκέφτεται την κλήρωση της 8ης Αυγούστου για τα play-offs της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα έδειξαν τις διαθέσεις τους με το… καλημέρα και στο 9ο λεπτό πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Ράμος, που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα πάρε-βάλε του Φοφανά. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Ποτέ, μετά από σέντρα του σκόρερ του πρώτου τέρματος έκανε το 2-0 και έβαλε τις βάσεις για την νίκη.

Η κυπριακή ομάδα «κατέβασε» ταχύτητα μετά την επίτευξη των δύο γρήγορων γκολ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έψαχνε το τρίτο γκολ. Αυτό έγινε στο 57’ και πάλι με τον Ράμος, ο οποίος κέρδισε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Ούτσα. Παρά τις προσπάθειες και για άλλα τέρματα, αυτό δεν έγινε, αλλά και το 3-0 είναι ένα αποτέλεσμα, που ουσιαστικά δίνει από τώρα το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην Ομόνοια. Ας περάσει ο επόμενος…

Ενδεκάδες:

Ομόνοια: Μορέιρα, Ούτσα, Στεπάνοφ, Ακουισταπάτσε, Ρόντρι, Σερτζίνιο (73’ Φυλακτού), Φοφανά (64’ Ρούμπιο), Ράμος, Ασσίς (59’ Γκριγκαλασβίλι), Ποτέ, Γκαρσία.

Μέταλουργκ: Εφρέμοφ, Ριστόφσκι, Γκιοργκιέφσκι, Λεσκαρόφσκι, Νταλτέφσκι, Μίτρεφ (65’ Ταντουρόφσκι), Κρστέφ, Σιμονόσκι, Ραντέσκι (58’ Ναουμόφσκι), Αγγέλοφ (29’ Ιλιέσκι), Στογιανόσκι

Επιμέλεια: Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x