Επικαιρότητα

Τρίκαλα: 39χρονος επιτέθηκε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν

Είχε κλέψει από καταστήματα 764 ευρώ και διάφορα είδη ένδυσης

Τον «νταή» έκανε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον προσήγαν ως ύποπτο για πέντε διαρρήξεις σε εμπορικά καταστήματα στην πόλη των Τρικάλων, ένας 39χρονος Έλληνας ο οποίος αντιστάθηκε χτυπώντας τους και προκάλεσε ζημιές στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό τους!

Ωστόσο, δεν απέφυγε τη σύλληψη και την προσαγωγή του στο τμήμα, όπου επιβεβαιώθηκε ότι αυτός ήταν ο δράστης που είχε κλέψει από τα καταστήματα συνολικά 764 ευρώ και διάφορα είδη ένδυσης. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Τρικάλων του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και αντίσταση και διέταξε την κράτησή του, ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

*** Εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που έγινε στο διάστημα από τις 16 ως τις 21 Ιουνίου σε ένα διαμέρισμα στην πόλη της Άρτας, με λεία χρήματα και ένα χρυσό κόσμημα. Μετά από έρευνα της Ασφάλειας, ταυτοποιήθηκαν δυο Ελληνίδες ηλικίας 62 και 24 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

*** Ένας 28χρονος Αλβανός ήταν αυτός που άρπαξε κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα από ένα διώροφο σπίτι στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας, στο διάστημα μεταξύ 19 και 22 Μαΐου, όταν έγινε η διάρρηξη κατά την διάρκεια απουσίας του ιδιοκτήτη. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από το αστυνομικό τμήμα Φιλιατών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x