Επικαιρότητα

Τρίκαλα: Έκλεβαν κινητά, οινοπνευματώδη ακόμη και… κόλλες!

Μετά από έλεγχο που έγινε στο όχημά τους, συνελήφθησαν ένας 27χρονος και μία 47χρονη

Έβγαζαν στο «σφυρί» κλοπιμαία… άλλων τα οποία πουλούσαν μαζί με αυτά που έκλεβαν οι ίδιοι, ένας 27χρονος Αλβανός και μία 47χρονη ομοεθνής του που συνελήφθησαν στα Τρίκαλα μετά τον έλεγχο που έκαναν άνδρες της Ασφάλειας στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν!

Στο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν τέσσερις ξυριστικές μηχανές, δύο κινητά, τρεις φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, ακόμη και 127 συσκευασίες… στιγμιαίας κόλλας (!), που οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι προμηθεύτηκαν από άγνωστο στη Θεσσαλονίκη, αλλά οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι προέρχονται από κλοπές. Ήδη εξακριβώθηκε ότι ο 27χρονος είχε κλέψει δύο κινητά από ένα κατάστημα στα Τρίκαλα στις 15 Σεπτεμβρίου και την περασμένη Τρίτη και τα πούλησε σε άγνωστα άτομα.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων και του ασκήθηκε δίωξη για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, όπως και στην 47χρονη σε βάρος της οποίας καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x