Επικαιρότητα

Τρίκαλα: Η σπείρα με τους ανήλικους έκανε 11 διαρρήξεις

Μετά τις συλλήψεις του μόλις 14 χρόνων που συνόδευε τους άλλους δυο επιβάτες του αυτοκινήτου ηλικίας 18 και 20 χρόνων, τα ξημερώματα του Σαββάτου, αποκαλύφθηκε η ταυτότητα και των τριών συνεργών τους.

Σιγά-σιγά ξεδιπλώνεται η δράση της σπείρας των νεαρών Ελλήνων (μεταξύ των οποίων δυο ανήλικοι) που εξαρθρώθηκε κατά την διάρκεια τυπικής έρευνας στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία από τα μέλη της, όταν βρέθηκε στο εσωτερικό του ένα γυναικείο ρολόι.

Μετά τις συλλήψεις του μόλις 14 χρόνων που συνόδευε τους άλλους δυο επιβάτες του αυτοκινήτου ηλικίας 18 και 20 χρόνων, τα ξημερώματα του Σαββάτου, αποκαλύφθηκε η ταυτότητα και των τριών συνεργών τους ηλικίας 19, 18 και 17 χρόνων. Αρχικά, οι τρεις πρώτοι νεαροί Έλληνες είχαν συλληφθεί για την διάρρηξη στο σπίτι μιας 51χρονης στην οποία ανήκε το ρολόι.

Στο όχημά τους, το οποίο κατασχέθηκε, είχαν βρεθεί διάφορα κοσμήματα και άλλα αντικείμενα. Άμεσα, εξιχνιάστηκαν άλλες πέντε διαρρήξεις σπιτιών στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων που είχαν γίνει την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή, με λεία κοσμήματα, χρυσαφικά, είδη ρουχισμού, λευκά είδη, ένα κουτί με ναρκωτικά χάπια και μετρητά ύψους 400 ευρώ.

Όμως, στην πορεία της προανάκρισης που συνεχίζεται, διαλευκάνθηκαν άλλες πέντε διαρρήξεις σε σπίτια από τον Οκτώβριο του 2014 (!) ως πριν από δέκα ημέρες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 11! Από αυτά, η σπείρα των νεαρών (που ήταν όλοι ανήλικοι όταν ξεκίνησαν τις κλοπές!) άρπαξε κοσμήματα, χρυσαφικά, διάφορα αντικείμενα και μετρητά 2.000 ευρώ.

Η συμπληρωματική δικογραφία, που βαρύνει και τους τρεις που δεν έχουν συλληφθεί, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων ο οποίος άσκησε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου στους γονείς του 14χρονου και του 17χρονου.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x