Τρεις διαρρήξεις μέσα σε λίγη ώρα έκαναν στην κοινότητα Πλάτανος των Τρικάλων άγνωστοι, που φαίνεται ότι είχαν διαπιστώσει ότι η κακοκαιρία κρατούσε τους κατοίκους στα σπίτια τους το βράδυ της Τετάρτης κι έτσι έδρασαν ανενόχλητοι. Μην βρίσκοντας αυτά που περίμεναν, όμως, αρκέστηκαν να το... γιορτάσουν κλέβοντας ουίσκι!

Οι δράστες έκαναν αρχή από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο κέντρο του χωριού. Διέρρηξαν πρώτα την κεντρική είσοδο και στη συνέχεια παραβίασαν το παγκάρι, το οποίο όμως ήταν άδειο. Οι ιερόσυλοι, ωστόσο, δεν το έβαλαν κάτω. Αμέσως μετά διέρρηξαν το Κ.Α.Π.Η. από το ταμείο του οποίου άρπαξαν 150 ευρώ και μετά ένα καφενείο που στεγάζεται στο κτίριο της κοινότητας. Εκεί, δεν βρήκαν παρά μόλις δέκα ευρώ κι έτσι άρπαξαν ένα μπουκάλι ουίσκι και εξαφανίστηκαν!

*** Στο έλεος των διαρρηκτών βρίσκεται και η Αιγιάλεια, όπου άγνωστοι γκρέμισαν τις τζαμαρίες δύο πρακτορείων Ο.Π.Α.Π., ενός στο Αίγιο και ενός στο Διακοπτό και άρπαξαν μετρητά και λαχεία τύπου «σκρατς». Οι δράστες διέφυγαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχαν κλέψει από τον Ελαιώνα, το οποίο βρέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης καμένο σε ένα απόμερο και ερημικό σημείο. Οι άνδρες της Ασφαλείας Αιγιαλείας ερευνούν για τον εντοπισμό τους.

Πηγή: prothothema.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ