Ο ΝΟΒ ανακοίνωσε την απόκτηση της σπουδαίας Αμερικανίδας περιφερειακού Τζόρνταν Ρέινι και των Ελληνίδων νεαρών διεθνών με τις μικρές Εθνικές ομάδες, Έλενας Ελληνιάδη και Αθηνάς Γιαννοπούλου.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη διεθνή Αμερικανίδα αθλήτρια Raney Jordan.

Η 22χρονη περιφερειακός είναι βασικό στέλεχος της εθνικής των ΗΠΑ και στο πρόσφατο Fina Cup κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Την καλωσορίζουμε θερμά και τις ευχόμαστε ομαδική και προσωπική επιτυχία με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης».

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη διεθνή αθλήτρια Έλενα Ελληνιάδη.

Η Έλενα Ελληνιάδη αποτελεί μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων της Ελλάδας και έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους
Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Νεανίδων στο Μπακού το 2015, ενώ το φετινό καλοκαίρι ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων γυναικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.

Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην αθλητική και προσωπική της ζωή».

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Αθηνά Γιαννοπούλου.
Η Αθηνά Γιαννοπούλου είναι μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων και το καλοκαίρι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου με την Εθνική ομάδα Νεανίδων.

Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ομίλου και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ