Πόλο

Τρίτη με ανατροπή η Προ Ρέκο!

Αν και βρέθηκε πίσω με τρία τέρματα (3-6), η Προ Ρέκο κατάφερε να κάνει την ανατροπή, να νικήσει 8-7 την Μπαρτσελονέτα και να τερματίσει στην τρίτη θέση του Final-8 του Champions League, στο Ανόβερο.

Με ψυχή και… τύχη η Προ Ρέκο!

Η ιταλική ομάδα, η οποία ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά, επικράτησε 8-7 της Μπαρτσελονέτα και κατέκτησε την τρίτη θέση Final-8 του Champions League, που διεξάγεται στο Ανόβερο.

Οι Καταλανοί έφτασαν ακόμη και στο +3 (3-6), στα μέσα του δεύτερου οκτάλεπτου. Αλλά, η Προ Ρέκο έκανε την αντεπίθεσή της και την ανατροπή στην τελευταία περίοδο.

Μάλιστα, η Μπαρτσελονέτα έχασε τεράστια ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι, αφού το εξ επαφής σουτ του Φαμέρα, σχεδόν στο τελευταίο δευτερόλεπτο, βρήκε το δοκάρι!

Τα οκτάλεπτα: 8-7 (3-3, 2-3, 1-1, 2-0)

Νωρίτερα, η Βερόνα κατέκτησε την έβδομη θέση της διοργάνωσης, επικρατώντας 10-8 του Ανόβερου, ενώ πέμπτη κατετάγη η Γιουγκ, καθώς νίκησε 13-12 την Μπρέσια. Μάλιστα, για τους Κροάτες είχε πολύ καλή παρουσία ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου, όπου στα περίπου 29 λεπτά που αγωνίστηκε, πρόλαβε να σημειώσει και δύο τέρματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x