Βόλεϊ

Τρίτη πράξη... τίτλου για Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Την τρίτη μεταξύ τους μάχη για την τελική φάση της Α1 βόλεϊ γυναικών θα δώσουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός την Τετάρτη (23/4) στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, προκειμένου να πάρουν «κεφάλι» στη σειρά.

Με την έδρα να έχει κυρίαρχη σημασία στους μέχρι τώρα αγώνες, ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα μετρήσουν για τρίτη φορά τις δυνάμεις τους στην τελική φάση της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Οι δύο ομάδες έχουν πετύχει από μια νίκη στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις, με την ΑΕΚ να επικρατεί 3-1 σετ στο πρώτο ματς και τον Ολυμπιακό να απαντάει στο κλειστό του Ρέντη με 3-0.

Το απόγευμα της Τετάρτης (23/4) στις 20.00 ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, που κρίνεται στις τρεις νίκες.

«Είναι ένα καινούργιο παιχνίδι, διαφορετικό από το προηγούμενο. Δεν σταματήσαμε να δουλεύουμε, αφού δεν είχαμε καμία ημέρα ρεπό και υπάρχει σε όλη την ομάδα ζήλος, επιθυμία και δίψα για τη νίκη», είπε αρχικά ο Μανώλης Ρουμελιώτης με τον τεχνικό της Ένωσης να ζητά από τις αθλήτριες του: «να περιορίσουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και τα οποία ήταν αρκετά. Θέλουμε να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το σερβίς και την υποδοχή άλλωστε τα δύο πρώτα μας εκεί κρίθηκαν και θέλουμε να έχουμε καλύτερη απόδοση για να πάρουμε τη νίκη».

Προβλήματα δεν υπάρχουν στην Ένωση, καθώς Γιακουμή και Φερνάντεθ ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που είχαν ενώ πάνοπλος θα αγωνιστεί και ο Ολυμπιακός.

«Ο κόσμος δίνει παλμό και είναι ένα αβαντάζ, όπως φάνηκε και στους δύο πρώτους τελικούς», σχολίασε αρχικά ο Γιάννης Νικολάκης ο οποίος τόνισε ότι: «Εδώ που έχει φτάσει η σειρά, λιγότερο μετράει η τεχνική και η τακτική και περισσότερο η προσωπικότητα, η ενέργεια κι ο αθλητικός εγωισμός των αθλητριών… Περιμένω ένα πολύ δυνατό και πάλι παιχνίδι το οποίο δεν νομίζω ότι θα είναι ιδιαίτερα διαφορετικό από τα προηγούμενα. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αφού ξέρουμε ο ένας τον άλλον και δεν υπάρχει κάτι που είναι κρυφό… Είναι θέμα καθαρά ημέρα και συγκέντρωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x