Gossip

Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Ρονάλντο και Σάικ; (pics)

Φουντώνουν οι φήμες για τους λόγους για τους οποίους έπεσαν οι τίτλοι στη σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Ιρίνα Σάικ. Κάποιοι, μάλιστα, μιλούν για την παρουσία άλλης γυναίκας κοντά στον Πορτογάλο.

Πολλά έχουν ακουστεί από τη στιγμή που η Ιρίνα Σάικ απουσίασε κατά τη διάρκεια του Gala της FIFA για τη «Χρυσή Μπάλα» που πήρε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό πως το μοντέλο από τη Ρωσία δεν διατηρούσε την καλύτερη των σχέσεων με την μητέρα του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, η οποία δεν την ενέκρινε για σύζυγο και… μητριά του εγγονού της.

Ωστόσο, οι τίτλου τέλους – σύμφωνα με τα χθεσινά δεδομένα – ήρθαν εξαιτίας της αντίδρασης της 29χρονης καλλονής, όταν ο διεθνής άσος της ζήτησε να αφήσουν τις διακοπές τους στο Ντουμπάι για να επιστρέψουν στην πατρίδα του για τα 60α γενέθλια της Ντολόρες Αβέϊρο (της μητέρας του).

Υπήρξε έντονη διαμάχη ανάμεσα στο ζευγάρι και έτσι ήρθε η επιβεβαίωση από άνθρωπο του στενού περιβάλλοντος του Ρονάλντο στα πορτογαλικά Μέσα πως ο χωρισμός είναι οριστικός, ενώ το ίδια ισχύει και από την πλευρά των εκπροσώπων του μοντέλου από τη Ρωσία.

Νέα σενάρια, όμως, για την υπόθεση αναφέρουν πως το γεγονός ότι ήταν ο καθένας επιφορτισμένος με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και την απόσταση να τους απομακρύνει, έκανε τον Πορτογάλο άπιστο.

Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν έρθει στην επιφάνεια διάφορα ονόματα γυναικών που φέρονται να είχαν συνευρεθεί με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή. Από τη Βραζιλιάνα Αντρέσα Ούραχ, μέχρι την Νικόλ Μινέτι και την Ρίτα Περέιρα, η οποία είναι ηθοποιός και την γνώρισε από τη μητέρα του και τις αδερφές του.

Ωστόσο, ο λόγος του χωρισμού ακούει στο όνομα Νιέβες Αλβάρες, με την οποία είχαν βρεθεί παλιά σε ένα ξενοδοχείο σε προάστιο της Μαδρίτης.

inner

Η 41χρονη γυναίκα είναι πρώην μοντέλο, έχει παντρευτεί τον διάσημο φωτογράφο Μάρκο Σεβερίνι και μαζί του έχει αποκτήσει τρία παιδιά μαζί του.

inner

Πάντως, εκείνη διαψεύδει πως είχε κάποια σχέση με τον Πορτογάλο σούπερ-σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x