Αγγλία

«Τρίζει» η καρέκλα του Μόγες

Έντονη φημολογία για το μέλλον του Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία, ύστερα από την κυριακάτική ήττα (2-0) από την Έβερτον.

Αμφιβολίες για τον Ντέιβιντ Μόγες παρουσιάζεται να έχει η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από την κυριακάτικη ήττα (2-0) από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Sun» υποστηρίζει ότι οι διοικούντες τους «κόκκινους διαβόλους» δεν είναι σίγουροι κατά πόσο ο Σκοτσέζος τεχνικός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να του δώσουν περισσότερα από 200 εκατ. ευρώ για να αναλάβει την αναγέννηση της ομάδας.

Η φετινή σεζόν – πρώτη για τον 51χρονο προπονητή στον πάγκο της πρώην πρωταθλήτριας Αγγλίας – είναι καταστροφική, καθώς έμεινε από νωρίς πίσω στη διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων και δεν έκανε τίποτα άλλο πέρα από την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Αν και το προηγούμενο διάστημα δεν προέκυπταν αμφιβολίες για τον Μόγες, η ήττα από την Έβερτον έφερε νέα δυσαρέσκεια στις τάξεις του συλλόγου και σύντομα θα φανούν οι προθέσεις των διοικούντων για την επόμενη σεζόν.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x