Champions League

Τρόμος στον αέρα για Γιουνάιτεντ!

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η προσγείωση του αεροσκάφους που μετέφερε την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Γερμανία, ενόψει του αποψινού παιχνιδιού του Τσάμπιονς Λιγκ με την Λεβερκούζεν.

Φόβος και τρόμος για τα μέλη της αποστολής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά την άφιξη της αποστολής στην Γερμανία. Οι «κόκκινοι διάβολοι», αγωνίζονται απόψε κόντρα στην Λεβερκούζεν για το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως το ταξίδι τους ολοκληρώθηκε με περιπέτεια, αλλά ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Και αυτό διότι όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν τα μέλη του συλλόγου βρισκόταν σε ύψος 400 μέτρων από το έδαφος, ο πιλότος αντιλήφθηκε ότι την ίδια ώρα πραγματοποιούσε προσγείωση κάποιο άλλο αεροπλάνο!

Άπαντες τρόμαξαν, αφού ξαφνικά το αεροπλάνο πήρε ξανά απότομα ύψος για να αποφευχθεί τυχών σύγκρουση που θα οδηγούσε φυσικά σε τραγωδία. Μάλιστα δεν είναι λίγα τα αγγλικά ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι… ξύπνησαν μνήμες από το τρομερό δυστύχημα του 1958 στο Μόναχο.

Έπειτα από περίπου 10 λεπτά και περιπλάνηση πάνω από τον αεροδιάδρομο της Κολωνίας, το αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά, με τον πιλότο να ζητάει συγγνώμη από το μικρόφωνο για την μικρή, περιπέτεια.

Επιμέλεια: Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x