Βόλεϊ

Τσαλόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Διπλασιάσαμε το μπάτζετ για τον Ντάντε»

Μεγάλη υπέρβαση έκανε ο ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή-«βόμβα» του Αμαράλ Ντάντε όπως δήλωσε ο Αντώνης Τσαλόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Μοιρασμένες οι πιθανότητες με τον Ολυμπιακό για τον τίτλο», τόνισε.

Στη σπουδαία μεταγραφή του ΠΑΟΚ (ίσως τη μεγαλύτερη της ιστορίας του), που ανακοίνωσε τη Δευτέρα τον Αμαράλ Ντάντε, αναφέρθηκε ο Αντώνης Τσαλόπουλος μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

O πρόεδρος τμήματος βόλεϊ του «δικεφάλου του Βορρά» τόνισε, μιλώντας στους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο, ότι χρειάστηκε να διπλασιαστεί το μπάτζετ του συλλόγου ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η προσθήκη. «Είναι εξαψήφιο το νούμερο», ανέφερε και δήλωσε ότι βοήθησε και ο Ερνάν Γκόμεζ ώστε να συμφωνήσει ο Βραζιλιάνος άσος και ότι έχει στην άκρη του μυαλού του οικονομική ενίσχυση από τον Ιβάν Σαββίδη ώστε να βγει η χρονιά.

«Το φαβορί είναι κάτι σχετικό. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να τύχει. Πιστεύω ότι είναι 50-50 μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Σαν ΠΑΟΚτσης πιστεύω ότι έχουμε περισσότερες πιθανότητες, αλλά πρέπει να έχουμε χαμηλά την μπάλα», σχολίασε για την υπόθεση πρωτάθλημα.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το πώς προέκυψε το θέμα Ντάντε στον ΠΑΟΚ: «Έγινε πρόταση από τον προπονητή μας τον κύριο Καλμαζίδη και ενώ μιλήσει με τον μάνατζερ του παίκτη. Ανέλαβα να κάνω τις συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη. Κράτησαν αρκετές ημέρες και είχαμε αρκετά ξενύχτια λόγω και της διαφοράς της ώρας, ευτυχώς το αποτέλεσμα ήταν θετικό».

-το πόσο μεγάλη υπέρβαση αποτελεί η απόκτηση του Ντάντε για τον ΠΑΟΚ και αν πρόκειται να βοηθήσει ο Ιβάν Σαββίδης: «Ήταν αρκετά μεγάλη υπέρβαση και για αυτήν την κίνηση διπλασιάσαμε το μπάτζετ της ομάδας. Προς το παρόν το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας ότι μπορεί να βοηθήσει ο κύριος Σαββίδης. Και πέρυσι βοήθησε το τμήμα και πιστεύουμε ότι αν υπάρξει κάποια ανάγκη θα μας στηρίξει. Νούμερο δεν μπορώ να πω, είναι εξαψήφιο πάντως. Σε αυτή τη μεταγραφή βοήθησε και ο Γκόμεζ, είναι οικογενειακοί φίλοι και μίλησε μαζί του. Έχουν φιλία, μιλάνε και βοήθησε στο να έρθει αυτό το αποτέλεσμα».

-το πότε πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα ο Ντάντε: «Υπήρξε πρόβλημα με το διαβατήριο του και είναι πιθανόν να το βγάλουμε από εδώ. Είναι να βγάλει τη βίζα και να πετάξει στη Θεσσαλονίκη».

-το γεγονός ότι ο κόσμος δίνει βροντερό «παρών» μόνο στα ντέρμπι και τις τιμές που βάζει ο ΠΑΟΚ: «Έχετε δίκιο. Δεν αρκεί μόνο στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που έχει ενισχυθεί φέτος. Θα είναι πιο ανταγωνιστικό φέτος το πρωτάθλημα. Εξαιτίας του γηπέδου που έχουμε που είναι μεγάλο, έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε καλές. Μπορεί να πάρει κάποιο διαρκείας με 50 ευρώ. Αν το υπολογίσει κανείς βγαίνει περίπου τρία με τέσσερα ευρώ το ματς».

-το αν είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα: «Το φαβορί είναι κάτι σχετικό. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να τύχει. Πιστεύω ότι είναι 50-50 μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Σαν ΠΑΟΚτσης πιστεύω ότι έχουμε περισσότερες πιθανότητες, αλλά πρέπει να έχουμε χαμηλά την μπάλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x