Euro 2016

«Κλείδωσε» ο Τσάνας, «άδεια» στον Ρανιέρι

Επισημοποιήθηκε η -προσωρινή- ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής από τον Κώστα Τσάνα, που θα βρεθεί άμεσα στα Χανιά για το φιλικό με τους Σέρβους. «Άδεια» έως το τέλος του 2014 στον Ρανιέρι.

Ο Κώστας Τσάνας θα είναι και επίσημα ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει προσωρινά τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Η ΕΠΟ, μέσω ενημέρωσή της, γνωστοποιεί πως δόθηκε άδεια στον Ιταλό και τους συνεργάτες του μέχρι το τέλος του 2014 και πλέον αναμένεται η επισημοποίηση του «διαζυγίου» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όσον αφορά τον υπηρεσιακό τεχνικό, θα ταξιδέψει άμεσα από την Ημαθία στα Χανιά, όπου βρίσκεται λόγω ενός διεθνούς Τουρνουά της Εθνικής Νέων, προκειμένου να καθίσει στον πάγκο στο φιλικό απέναντι στην Σερβία. Τη θέση του θα «καλύψει» ο στενός συνεργάτης τους Μιχάλης Ιορδανίδης, ενώ μαζί με τον Τσάνα στην Κρήτη θα βρεθεί και ο γυμναστής Νεκτάριος Πανταζής.

Δίπλα του θα έχει και τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος παρά την αρχική σκέψη του να αποχωρήσει μετά την ντροπιαστική ήττα (0-1) από τις Νήσους Φερόε, συνεχίζει κανονικά διατηρώντας την θέση του διευθυντή Εθνικών ομάδων.



Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται πως δόθηκε άδεια στον κ. Κλάουντιο Ρανιέρι και τους συνεργάτες του έως το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας για το 2014.

Ρόλο υπηρεσιακού προπονητή στην Εθνική Ανδρών για τον φιλικό αγώνα με τη Σερβία (αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Τσάνας και υπηρεσιακού γυμναστή ο κ. Νεκτάριος Πανταζής, οι οποίοι θα μεταβούν στην Κατερίνη όπου βρίσκονται με την Εθνική Νέων απευθείας στα Χανιά.

Προπονητής για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων στο τουρνουά που διεξάγεται στην Κατερίνη αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Ιορδανίδης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x