Χάντμπολ

Τσαούσης: «Φταίει η αστυνομία»

Στην αστυνομία επιρρίπτει μεγάλο μέρος της ευθύνης για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου χάντμπολ της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ ο Φάνης Τσαούσης, σχολιάζοντας πως δεν υπήρξε ίση αντιμετώπιση στους οπαδούς.

Ευθύνες στην αστυνομία για τα επεισόδια που έγιναν στο κλειστό της Πυλαίας επιρρίπτει ο Φάνης Τσαούσης, με μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο διεθνής περιφερειακός χαρακτήρισε άνιση την συμπεριφορά που είχαν οι αστυνομικές αρχές απέναντι στους οπαδούς της ΑΕΚ, τονίζοντας πως επικράτησε ο θυμός μετά την καθυστερημένη είσοδό τους στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ο πρώτος και ΚΎΡΙΟΣ υπαίτιος για τα χθεσινά γεγονότα ήταν η αστυνομία! Δεν μπορεί να αφήνεις 17 λεπτά εκτός τον κόσμο της ΑΕΚ, να μην ελέγχεις τον κόσμο που ήταν στους επίσημους να προκαλούν και στο τέλος να μαζεύεις και να χτυπάς μόνο την μια πλευρά! Θέλουμε ίδια αντιμετώπιση με αυτούς! Εξαγριώνουν τον κόσμο μας, με αποτέλεσμα να γίνονται κάποιοι αυτοκαταστροφικοί, γιατί δεν επικρατεί η λογική, αλλά ο θυμός! Το ίδιο έγινε στην Λαμία, το ίδιο πέρυσι στην Κυψέλη, με αποτέλεσμα να μας εξοντώσουν με τις τιμωρίες τους! Οκ, ναι, υπάρχουν και κάποιοι που πάνε μόνο για φασαρίες, αλλά δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά!! Ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα, το έχουμε κάνει όλοι μαζί!!!»

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x