Πόλο

«Τσέκαρε» το εισιτήριο των πλέι οφ ο Παναθηναϊκός

Θέση στα πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών εξασφάλισε -πλην απροόπτου- ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 14-8 του 5ου Νηρέα Λαμίας στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο. Τέσσερα γκολ ο Γιώργος Αφρουδάκης.

Στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε 14-8 του ελλειπή Νηρέα Λαμίας για την 16η αγωνιστική και εξασφάλισε -πλην απροόπτου- την είσοδο του στα πλέι οφ της Α1 των ανδρών.

Οι παίκτες του Κώστα Λούδη ανέβασαν την απόδοσή τους στη δεύτερη και την τρίτη περίοδο (4-1, 4-1) φθάνοντας στην κατάκτηση των τριών βαθμών και παράλληλα στην είσοδο στα πλέι οφ, καθώς η ψαλίδα έχει ανοίξει από τον 5ο Νηρέα.

Η άμυνα του Νηρέα δεν μπόρεσε να βρει τρόπο να σταματήσει την τροφοδότηση του Γιώργου Αφρουδάκη, ο οποίος σκόραρε τέσσερις φορές.

Αντίθετα, με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στις υποχρεώσεις του Νηρέα Λαμίας ο Ζάχος Αναστασιάδης, ο οποίος παρότι βρήκε τρεις φορές δίχτυα αν και δεν μπόρεσε να δώσει κάτι παραπάνω στην ομάδα του.

Υπενθυμίζεται ότι Γιάννης και Βασίλης Εμμανουηλίδης, όπως και ο Αντώνης Βλοντάκης δεν ήταν στη διάθεση του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-1, 4-1, 3-4

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x