Ευρώπη

Τσιάρας: «Καλή αρχή για εμένα»

Η ανάδειξή του ως MVP της τελευταίας αγωνιστικής της ισπανικής Α2, ήταν μόνο το… πρώτο βήμα για τον Γιώργο Τσιάρα, όπως ο ίδιος υποστήριξε. «Καλή αρχή για εμένα», τόνισε ο 32χρονος άσος της Μελίγια.

Έτοιμοι για πολλά περισσότερα από τον Γιώργο Τσιάρα θα πρέπει να είναι οι φίλαθλοι της Μελίγια, όπως ο ίδιος υποστήριξε.

Με αφορμή την ανάδειξή του ως MVP της τελευταίας αγωνιστικής της ισπανικής Α2, ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ επισήμανε πως στόχος του είναι να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Επιπλέον, τόνισε πως περνάει φανταστικά στην Ισπανία, η οποία θυμίζει σε ένα κομμάτι της την Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι που αναδείχθηκε MVP: «Ήταν μια καλή αρχή για εμένα. Τώρα κοιτάζω τον επόμενο δύσκολο αγώνα, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι έχουμε για να κερδίσουμε».

Για το ποσοστό ετοιμότητάς του μετά τον τραυματισμό: «Επιτέλους είμαι στο 100% κι έτοιμος για να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να παίρνει τη νίκη σε κάθε ματς».

Για την Μελίγια: «Απολαμβάνω το κάθε δευτερόλεπτο. Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά, δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο καλά είναι τα πάντα εδώ. Η πόλη είναι όμορφη και ο καιρός είναι σαν της Ελλάδας. Το μόνο που θέλω είναι να έχουμε μια καλή σεζόν και να έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας».

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x