Βόλεϊ

Τσιλιγκίρη: «Τα έκαναν πλακάκια Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ»

Η αναβολή της πρεμιέρας της Volley League για το ερχόμενο Σάββατο και η απόφαση να υπάρξει κόσμος στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός τη δεύτερη αγωνιστική έφερε την έντονη αντίδραση του «ερυθρόλευκου» ΤΑΑ.

Η Γενική γραμματέας του Ερασιτέχνη, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, με τοποθέτησή της το βράδυ της Δευτέρας θεωρεί πως οι «πράσινοι» τα έκαναν πλακάκια με τον ΠΑΟΚ και κατηγόρησε την ΕΣΑΠ που το πρότεινε, αφήνοντας, όπως λέει, όλους αυτούς να πανηγυρίσουν μια εξωαγωνιστική νίκη.

Αναλυτικά: «Από εδώ τα φέρανε... από εκεί τα πήγαν οι Παναθηναϊκοί... Τα έκαναν και πλακάκια με τον ΠΑΟΚ, θα παίξουν με κόσμο... Βασικά χωρίς οπαδούς λένε... Δηλαδή με συγκεκριμένη λίστα ανθρώπων, αποτελούμενη από αθλητές, γυναίκες και χορηγούς...

Οκ... Και τώρα το μπαλάκι στην ΕΣΑΠ, που το πρότεινε κιόλας, να το εφαρμόσει και να δούμε στο γήπεδο γυναικόπαιδα... θλητές... και χορηγούς... οι οποίοι ΔΕΝ θα έχουν την ιδιότητα του οπαδού.

ΥΓ. Βολευτείτε με την εξωαγωνιστική νίκη -όπως τη χαρακτηρίζει και η «έγκυρη» ιστοσελίδα- γιατί με κόσμο ή χωρίς στο γήπεδο το σερί θα μεγαλώσει»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x