Χάντμπολ

Τσίλης: «Να αντιμετωπίσουμε τον κακό μας εαυτό»

Τα λάθη του Ολυμπιακού επέτρεψαν στην ΑΕΚ να κάνει το 1-1 στη σειρά των τελικών της Handball Premier, σύμφωνα με τον αριστερό εξτρέμ των «ερυθρολεύκων», Άγγελο Τσίλη.

Στην έλλειψη συγκέντρωσης του Ολυμπιακού που επέτρεψε στην ΑΕΚ να κάνει το 1-1 στη σειρά των τελικών της Handball Premier, στάθηκε ο αριστερός εξτρέμ των «ερυθρολεύκων, Άγγελος Τσίλης, ενόψει του σημερινού (24/5, 17:30, Ertsports και ΣΠΟΡ FM 94,6) τρίτου μεταξύ τους αγώνα στο Κλειστό του Ρέντη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Τσίλη στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ:

«Ερχόμαστε από μια παρουσία με εμφανή έλλειψη συγκέντρωσης μέσα στο ΟΑΚΑ όπου στα κομβικά σημεία του παιχνιδιού κάναμε αρκετά λάθη και έτσι φτάσαμε στο 1-1. Επειδή έγινε θέμα, σίγουρα η αλλαγή προπονητή της ΑΕΚ ήταν ένα ηλεκτροσόκ για αυτήν κάτι που πολλές φορές φέρνει αποτέλεσμα, αλλά πιστεύω πως όλα τα ηλεκτροσόκ διαρκούν ελάχιστα.

Εμείς πάντως θεωρώ ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον κακό μας εαυτό, σε καμία περίπτωση δεν μειώνω την ποιότητα της ΑΕΚ και δεν μας απασχολεί τίποτα άλλο εξ αγωνιστικό. Είδαμε και στον τελικό κυπέλλου και στον πρώτο τελικό ότι μπορέσαμε και επιβάλλαμε τον ρυθμό μας μέσα στο παιχνίδι και δεν απειληθήκαμε. Αυτήν την τακτική θα ακολουθήσουμε και αύριο. Παρατηρήσαμε τις μικρές αλλαγές που έκανε ο αντίπαλος στο δεύτερο παιχνίδι, είδαμε και τα δικά μας λάθη και αυτές τις μέρες δουλέψαμε πάνω σε αυτά. Αύριο πρέπει να κάνουμε το 2-1 για να έχουμε το πάνω χέρι σε αυτήν την σειρά και πιστεύω θα το καταφέρουμε με την βοήθεια του κόσμου του Ολυμπιακού που πάντα είναι κοντά μας και μας οδηγεί συνεχώς προς την νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x