Βόλεϊ

Τσίμα: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Μακριά απ’ τον καλό του εαυτό έμεινε ο Παναθηναϊκός στον τελικό με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η Ζένια Τσίμα, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» φουλάρουν πλέον για το πρωτάθλημα

Εντελώς διαφορετικός θα είναι ο Παναθηναϊκός στην επόμενη συνάντησή του με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε η Ζένια Τσίμα μετά την απώλεια του Κυπέλλου.

Η αρχηγός των «πράσινων» μιλώντας στον απεσταλμένο του ΣΠΟΡ FM 94,6 στο Αγρίνιο, Σταύρο Χονδροθύμιο, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έμεινε αρκετά μακριά απ’ τον καλό του εαυτό, ενώ σχολίασε και την εμφάνιση στο ματς με τον Πανναξιακό.

«Παίχτηκε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε το 100%. Ίσως έπαιξε ρόλο η κούραση απ’ το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανναξιακό. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν δώσαμε αυτό που μπορούσαμε στο γήπεδο και γι’ αυτό χάσαμε. Εκεί που προσπαθήσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ, ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο. Δεν έχει ξαναγίνει να δεχόμαστε τόσους πόντους από πλασέ», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε το Κύπελλο, για να το αφιερώσουμε στη μνήμη του Μιχάλη. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Χάθηκε ένας στόχος, όμως θα επικεντρωθούμε στη συνέχεια των υποχρεώσεών μας, για να επιτύχουμε τον επόμενο».

Σχετικά με το τι πρέπει να κρατήσει η ομάδα απ’ την παρουσία της στην τελική φάση του Κυπέλλου, είπε: «Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε απ’ το Final-4 είναι ότι σε δύσκολα σημεία καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε. Ιδιαίτερα στο παιχνίδι με τη Νάξο δώσαμε τα πάντα. Είμαι σίγουρη ότι θα ξανασυναντήσουμε τον Ολυμπιακό και δεν θα κάνουμε την ίδια εμφάνιση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x