Βόλεϊ

Τσίμα: «Πάμε να γράψουμε ιστορία»

Έτοιμες να γράψουν ιστορία στον τελικό του Challenge Cup είναι οι γυναίκες του Ολυμπιακού. Διαβάστε τι δήλωσε η Ζένια Τσίμα στο επίσημο site του Ερασιτέχνη.

Στο επίσημο site του Ερασιτέχνη, μίλησε η παίκτρια του Ολυμπιακού, Ζένια Τσίμα, πριν τον πρώτο τελικό του Challenge Cup κόντρα στην Μπούρσα, την προσεχή Τετάρτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Η αλήθεια είναι ότι μέσα μας και γενικά προετοιμαζόμαστε εδώ και καιρό για αυτό το παιχνίδι. Από τη στιγμή που κερδίσαμε τη Γενισέι το σκεφτόμαστε συνέχεια. Από τη στιγμή που έχουμε φτάσει εδώ και τα έχουμε καταφέρει με μεγάλη επιτυχία θα δώσουμε σίγουρα ό,τι έχουμε σε αυτά τα δυο παιχνίδια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, θέλουμε να γράψουμε ιστορία και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά μέχρι στιγμής έχουμε παίξει με πάρα πολύ καλές ομάδες. Δεν ήταν εύκολη η πορεία μας ως εδώ», ήταν τα λόγια της αθλήτριας του Ολυμπιακού και συνέχισε.

«Πιστεύω όμως ότι η Μπούρσα είναι η πιο καλή ομάδα από όσες έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. Την Τετάρτη το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θεωρώ ότι αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και για εμάς στον τομέα της ψυχολογίας, αλλά και αρνητικά προς τις παίκτριες της αντίπαλης ομάδας. Πιστεύω ότι θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι γιατί όταν φτάνεις σε ένα τέτοιο τελικό σημείο, το θέλουν και οι δυο ομάδες πάρα πολύ. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς που θα κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x