Επικαιρότητα

Τσίπρας: «Είμαστε κοντά σε συμφωνία»

«Να κλείσουμε τα αυτιά στις Κασσάνδρες και τους κινδυνολόγους»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ομάδας πολιτικής διαπραγμάτευσης στο υπ. Οικονομικών, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη.

«Έχουμε κάνει πολλά βήματα, είμαστε στην τελική ευθεία, είμαστε κοντά σε μια συμφωνία, η οποία είναι θετική για την ελληνική οικονομία και θα αναδιανέμει βάρη», δήλωσε ο πρωθυπουργός στους δημοσιογράφους, εξερχόμενος του υπουργείου.

«Στην τελική ευθεία είναι προφανές ότι χρειάζεται ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Δεν είμαστε μόνοι μας, έχουμε να κάνουμε με 3 θεσμούς με αντικρουόμενες απόψεις μεταξύ τους», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι υπάρχουν διαφορετικές πολιτικές σκοπιμότητες ακόμη και εντός των ευρωπαϊκών χωρών.

«Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι διαπραγματευόμαστε εξασφαλίζοντας συνθήκες ασφάλειας και σταθερότητας για την ελληνική οικονομία. Σήμερα κι αύριο πληρώνονται κανονικά μισθοί και συντάξεις», τόνισε ο πρωθυπουργός και κάλεσε «να κλείσουμε τα αυτιά στις Κασσάνδρες και τους κινδυνολόγους».

«Χρειάζεται ψυχραιμία και αποφασιστικότητα στην τελική ευθεία» είπε κλείνοντας ο κ. Τσίπρας.



Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x