Επικαιρότητα

Τσίπρας: Η διαρκής σύγκρουση με τη διαπλοκή είναι παράσημο

«Η επιχείρηση παλινόρθωσης της ολιγαρχίας και του συντηρητισμού θα καταρρεύσει»

Με την ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με βασικά θέματα την εκλογή γραμματέα της Κ.Ε. και την εκλογή της Πολιτικής Γραμματείας.

«Είμαστε σε μια περίοδο δύσκολη, γεμάτη προκλήσεις, με μια σειρά ανοικτά μέτωπα για την κοινωνία τους εργαζόμενους, τη νεολαία και την Αριστερά. Απαιτείται μια σειρά από μάχες που η έκβασή τους θα κρίνει την πορεία της χώρας τον 21ο αιώνα και τη θέση της Αριστεράς στο πολιτικό τοπίο που διαμορφώθηκε στην Ελλάδα και την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Σε αυτές τις μεγάλες μάχες πρέπει να βγούμε νικητές» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Το δεύτερο συνέδρια μας έδωσε σαφή εντολή μάχης, εντολή του συνεδρίου ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι κέντρο του πολιτικού αγώνα».

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη χάραξη προσωπικών και ξεχωριστών στρατηγικών. Η επιχείρηση παλινόρθωσης της ολιγαρχίας και του συντηρητισμού θα καταρρεύσει».

Για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών τόνισε ότι «η διαρκής σύγκρουση με τη διαπλοκή είναι παράσημο». Για το θέμα της αξιολόγησης διευκρίνισε ότι έκλεισε χωρίς πρόσθετα μέτρα.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x