Επικαιρότητα

Τσίπρας: Η Μέρκελ είναι πιο αισιόδοξη για συμφωνία απ’ ό,τι εγώ! (pics)

Πιο αισιόδοξη και από τον Αλέξη Τσίπρα φέρεται να είναι η Ανγκελα Μέρκελ, όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Ερωτηθείς για το εάν στο περιθώριο της Συνόδου συζήτησε με την Γερμανίδα καγκελάριο και τον Μάριο Ντράγκι το θέμα ένταξης της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ και αν τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος αποτελούν προϋποθέσεις για μια συνολική συμφωνία, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε πως η Μέρκελ είναι «υπερβολικά-ενισχυτικά αισιόδοξη» περισσότερο και από τον ίδιο.

Σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο, μάλιστα, η Γερμανίδα Καγκελάριος φέρεται να είπε στον Ελληνα Πρωθυπουργό: «Αλέξη μου λένε ότι η διαπραγμάτευση πάει καλά. Ολοι μου λένε ότι τον Απρίλιο θα έχουμε λύση».

Ωστόσο στο Μαξίμου παραμένει ο προβληματισμός για την τελική στάση του ΔΝΤ γι’ αυτό και ο Τσίπρας εμφανίστηκε επιφυλακτικός.

Πάντως, ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της Συνόδου, είχε από κοντά την Ανγκελα Μέρκελ. Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε σε αρκετά τετ-α-τετ.







Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x