Επικαιρότητα

Τσίπρας: Μήνυμα ελπίδας η εκλογή του Σταϊνμάιερ στην προεδρία

«H Ευρώπη και η διεθνής κοινότητα αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις»

Την εκλογή του Φράνκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ στο ύπατο αξίωμα του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας χαιρέτισε ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας ότι η εκλογή του «αποτελεί μήνυμα ελπίδας, ενότητας και στήριξης σε δημοκρατικές και κοινωνικές αξίες, σε μια στιγμή που η Ευρώπη και η διεθνής κοινότητα αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις».

«Συγχαρητήρια στον Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ για την εκλογή του στο ύπατο αξίωμα του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Αποτελεί μήνυμα ελπίδας, ενότητας και στήριξης σε δημοκρατικές και κοινωνικές αξίες, σε μια στιγμή που η Ευρώπη και η διεθνής κοινότητα αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρωθυπουργός.

«Θέλω να συγχαρώ τον Φρανκ - Βάλτερ Σταϊνμάιερ. Ο νέος Πρόεδρος της Γερμανίας είναι ένας σπουδαίος Ευρωπαίος πολιτικός» δήλωσε από πλευράς του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δήλωσε στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ότι, «αυτή τη στιγμή γίνονται δειλά βήματα αμφισβήτησης του ευρωπαϊκού μοντέλου από την Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία, αλλά τέτοιες εξελίξεις δεν βλέπουμε στην Ελλάδα».













Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x