Επικαιρότητα

Τσίπρας σε Παυλόπουλο: Οι προτάσεις μας είναι ρεαλιστικές και λογικές

«Η Ευρώπη προχωρά μέσα από συμβιβασμούς»

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, συνάντησε το βράδυ της Κυριακής, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να του ανακοινώσει τη σύγκλυση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

«Ο ελληνικός λαός έδωσε την ετυμηγορία του. Δώσαμε ένα παράδειγμα δημοκρατίας. Τώρα αυτό που προέχει είναι να σφυρηλατήσουμε την εθνική μας ομοψυχία και ενότητα. Να διαμορφώσουμε ένα αρραγές και ισχυρό εθνικό μέτωπο για την αποκατάσταση της ομαλότητας στην οικονομία προκειμένου να διεκδικήσουμε άμεσα λύσεις στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους μας. Να σταματήσει ο στραγγαλισμός της οικονομίας. Αλλά και ταυτόχρονα να διαμηνύσουμε ότι οι προτάσεις μας είναι ρεαλιστικές, είναι λογικές», δήλωσε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε πως «πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η Ευρώπη μέσα από συμβιβασμούς προχωρά κι όχι μέσα από διαιρέσεις».

«Επιτρέψτε μου να υπερθεματίσω. Σήμερα ο ελληνικός λαός εξέφρασε την ετυμηγορία του. Μια ετυμηγορία που ερμηνεύεται μόνο με βάση τους όρους που διεξήχθη το δημοψήφισμα. Κανείς δεν μπορεί να την ερμηνεύσει διαφορετικά και πολύ περισσότερο να την παρερμηνεύσει εντός κι εκτός Ελλάδας», είπε από τη μεριά του ο κ. Παυλόπουλος.

Η Ελλάδα ήταν είναι και θα παραμείνει αναπόσπαστο μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και παράλληλα τόνισε ότι είναι αταλάντευτη και αδιαπραγμάτευτη η βούληση της Ελλάδας να παραμείνει στην Ευρώπη και στην ευρωζώνη.



Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x