Stoiximan Super League

Τσιώλης: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Στην αποκάλυψη πως απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού προέβη ο Σάκης Τσιώλης.

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στο «ΦΩΣ» και δήλωσε πως οι «πράσινοι» του πρότειναν συμβόλαιο το καλοκαίρι, ενώ είχε επαφές και με άλλες τέσσερις ομάδες της Superleague. «Ως αντίπαλος που πήγαινα στα Γιάννενα έβλεπα αγάπη προς το πρόσωπο μου», είπε και πρόσθεσε: «η επιθυμία τους έπαιξε μεγάλο ρόλο».

Οι πληροφορίες μου λένε ότι είχες πρόταση από τον Παναθηναϊκό και την απέρριψες για χάρη του Καϋμενάκη, με τον οποίο ήσουν φίλος και τελικά έφυγες από τον Αστέρα εξαιτίας του Καϋμενάκη! Πως τα φέρνει η ζωή…

Το καλοκαίρι είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό με διετές συμβόλαιο, είναι αλήθεια.

Επίσημη;

Επίσημη. Και το ξέρουν εκείνοι που πρέπει να το ξέρουν.

Καλύτερη οικονομικά πρόταση ήταν του Παναθηναϊκού από τα χρήματα που έπαιρνες στον Αστέρα;

Ήταν περίπου ίδια.

Το μετάνιωσες που δεν πηγες;

Όχι, διότι είχα στο μυαλό μου τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε με τον Αστέρα και ειδικά τους 15.000 Αρκάδες στον τελικό του ΟΑΚΑ να με αποθεώνουν, δεν μπορούσα αυτός τους ανθρώπους να τους πουλήσω. Είχα πολύ καλή σχέση με τη διοίκηση του κ. Μποροβήλου και τους δύο ιδιοκτήτες της ομάδας. Δεν είμαι άνθρωπος που θα κατηγορήσει επειδή έφυγε από μια ομάδα, δεν το κάνω, το μόνο που θα πω είναι ότι ευχαριστώ τη διοίκηση του Αστέρα για τη συνεργασία που είχαμε, ευχαριστώ για όλα.

Τον ΟΦΗ γιατί τον αρνήθηκες;

Δεν ήταν μόνο ο ΟΦΗ, ήταν και άλλες τρεις ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Η ΑΕΚ ήταν;

Η ΑΕΚ όχι τώρα, με την ΑΕΚ υπάρχει μια προοπτική για το μέλλον…

Ποιες ήταν οι άλλες τρεις ομάδες;

Πέρα από τον ΟΦΗ, ήταν ο Πλατανιάς, ο Άρης και άλλη μια ομάδα που δεν θέλω να πω, διότι αυτή δεν άλλαξε προπονητή. Τι γινόταν όμως: Ήμουν σε άσχημη ψυχολογική φάση, μόλις είχα φύγει από τον Αστέρα και με είχε πειράξει, δεν ήμουν σε θέση να ξεκινήσω αμέσως αλλού δουλειά. Και κυρίως λόγω του θανάτου του αδελφού μου εκείνες τις ημέρες. Ήρθαν όλα μαζεμένα.

Ο κόσμος του ΠΑΣ όποτε πήγαινες εκεί ως αντίπαλος σε χειροκροτούσε.

Είναι φοβερό αυτό που γίνεται με τον κόσμο του ΠΑΣ και με τους συνδέσμους και ως αντίπαλος που πήγαινα εκεί έβλεπα αγάπη προς το πρόσωπο μου. Είχα δώσει λόγο μάλιστα ότι όταν δοθεί ποτέ η ευκαιρία θα πάω να δουλέψω εκεί. Αυτές τις μέρες τώρα δεχόμουνα πολλά μηνύματα, ήταν απίστευτες οι εκδηλώσεις του κόσμου, η επιθυμία των Γιαννιωτών να πάω εκεί έπαιξε μεγάλο ρόλο.

Λέγεται ότι πήρες πολλά λεφτά από τον ΠΑΣ Γιάννινα για να πας αυτό το εξάμηνο. Σε πρώτη φάση εξάμηνο δεν ήθελες, έτσι δεν είναι;

Ναι, ήθελα εξάμηνο για αρχή και μετά βλέπουμε. Τα λεφτά που συμφωνήσαμε είναι νορμάλ, εγώ ποτέ δεν βάζω τις οικονομικές απολαβές σε πρώτο ρόλο. Απλώς πάντα βάζω μεγάλα μπόνους. Αν, για παράδειγμα, μπει η ομάδα στα πλέι οφ και πάρει πολλά έσοδα, δικαιούται ο προπονητής να πάρει ένα μπόνους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x