Stoiximan Super League

Τσιώλης: «Και τώρα ο μεγάλος ημιτελικός»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Σάκης Τσιώλης μετά την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον ΟΦΗ και τη νίκη της ομάδας του. Οι Αρκάδες είναι στα πλέι οφ, όμως το μυαλό πλέον, πάει στον ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, είναι αυτό που παίρνει θέση στο μυαλό των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες επικράτησαν του ΟΦΗ, με δύο γκολ του Μπακασέτα και ο Σάκης Τσιώλης είναι απόλυτα ικανοποιημένος για τα όσα είδε. Ακόμα, αναφέρθηκε και στον ΟΦΗ, αλλά και στην εξαιρετική παρουσία τόσο του σκόρερ, όσο και του νεαρού τερματοφύλακα, Γιώργου Γεωργακόπουλου.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για την απόδοση και τη φετινή συγκομιδή βαθμών. Πλέον κοιτάζουμε απερίσπαστοι τον αγώνα του Σαββάτου. Συγχαρητήρια στο Γεωργακόπουλο που έδειξε γιατί είναι στον Αστέρα. Μπορεί να γίνει σπουδαίος γκολκίπερ. Χωρίς αυτόν δε θα τα καταφέρναμε. Τον πιστεύω πολύ. Και ο Μπακασέτας ήταν σπουδαίος σήμερα. Έχει το γκολ και το απέδειξε απόψε.

Ο αντίπαλος βρήκε χώρους για το γκολ. Πρέπει να προβληματιστούμε από το πρώτο ημίχρονο. Δεν πρέπει να ξανασυμβεί, πρέπει να βελτιωθούμε. Ο Ουρτάδο βοήθησε πολύ στο δεύτερο μέρος. Καταφέραμε να έχουμε πολλές ευκαιρίες, να παράξουμε επιθετικό παιχνίδι. Μακάρι ο ΟΦΗ να λύσει τα προβλήματά του και να συνεχίσει δυνατός. Συγχαρητήρια στο Γιάννη Πετράκη.

Από την Τρίτη ξεκινάμε την προετοιμασία μας για ένα μεγάλο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Το πλάνο για τη νέα σεζόν καταρτίζεται σιγά σιγά. Δε θα πρέπει να μιλήσουμε τώρα γι' αυτό, γιατί κυνηγάμε 2 στόχους ακόμα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια, καμία δυσλειτουργία. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και θα ασχοληθούμε με όλα τα ζητήματα ενίσχυσης της ομάδας, όταν τελειώσει η χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x