Βόλεϊ

Τσούπκοβιτς για Ανδρεάδη: «Δεν χε@#@ς στο σπίτι που τάισε το μεγάλο σου στόμα»!

Φουλ επίθεση από τον Κονσταντόν Τσούπκοβιτς προς τον Ανδρέα Ανδρεάδη (επίτηδες, προφανώς, δεν έγραψε σωστά ούτε το όνομά του), που έγινε το πρόσωπο του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στον Ρέντη!

Βγήκαν... τα μαχαίρια μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μετά το μπρέικ τίτλου των Θεσσαλονικέων στον Ρέντη και τα όσα ακολούθησαν με «πρωταγωνιστή» τον Ανδρεάδη, ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα για το διπλό και δέχθηκε «ντου» από τους ερυθρόλευκους (με τον Αγκάμεζ να τον πιάνει από τον λαιμό και τον κεντρικό του δικεφάλου να ζητά συγγνώμη για τον πανηγυρισμό του μέσω ΣΠΟΡ FM).

Μέσω Facebook, ο Κονσταντόν Τσούπκοβιτς επιτέθηκε στον Ανδρεάδη, χωρίς καν να γράψει -προφανώς επίτηδες- σωστά το όνομά του και είπε με νόημα πως «ο Ολυμπιακός τάισε το μεγάλο σου στόμα, μην χε@#@ς στο σπίτι που σε έφτιαξε»!

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Τσούπκοβιτς στο Facebook

«Ποτέ δεν ένιωθα καλύτερα στη ζωή μου!!! Γιατί;! Ναι, χάσαμε αλλά τα καλύτερα έρχονται!!! Στα δυσκολότερα, θα σταθούμε ο ένας πίσω στον άλλο και θα πάμε να κερδίσουμε στην Θεσσαλονίκη!!! Και για τον Ανδράδη, ή όπως αλλιώς τον λένε, ελπίζω να το διαβάσεις ή κάποιος να στο μεταφέρει!!! Ναι, ξέρω για την μεγάλη αντιπαλότητα αλλά μην ξεχνάς ότι ο Ολυμπιακός τάισε το μεγάλο σου στόμα!!! Μην χε@#@ς στο σπίτι που σε έφτιαξε. Ό,τι κάνεις γυρνάει πίσω φίλε!!! Τα λέμε σε 2 μέρες».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x