Επικαιρότητα

Τύρναβος: Το πάθος για το αλκοόλ τον έκανε διαρρήκτη

Όταν παραβίασε τα ψυγεία που βρίσκονται στο εξωτερικό μέρος του περιπτέρου μιας 48χρονης, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τον έπιασαν στα πράσα

Η τσέπη ενός 45χρονου Έλληνα δεν “σήκωνε” τα έξοδα που απαιτούνταν για να ικανοποιεί το πάθος που έχει για το αλκοόλ. Βρήκε, όμως, τη λύση, εξασφαλίζοντας δωρεάν τα οινοπνευματώδη ποτά που ήθελε, κάνοντας... διαρρήξεις στα καταστήματα του Τυρνάβου όπου κατοικεί!

Όταν, όμως, το βράδυ της Πέμπτης παραβίασε τα ψυγεία που βρίσκονται στο εξωτερικό μέρος του περιπτέρου μιας 48χρονης, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τον έπιασαν στα πράσα να κλέβει τις φιάλες με τα αλκοολούχα ποτά και του πέρασαν χειροπέδες. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ο 45χρονος είχε διαρρήξει την περασμένη Κυριακή και το ενός κατάστημα 43χρονου, από το οποίο επίσης είχε κλέψει οινοπνευματώδη ποτά! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

*** Με μια πέτρα “γκρέμισε” την τζαμαρία ενός καταστήματος στην Βέροια ένας 40χρονος Έλληνας με σκοπό να κλέψει ό,τι θα έβρισκε στο εσωτερικό του, αλλά δεν πρόλαβε. Πολύ κοντά βρισκόταν μια περιπολία αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι άκουσαν τον κρότο, έτρεξαν και τον συνέλαβαν επ' αυτοφώρω μέσα στο μαγαζί. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας που του άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x