Ελλάδα

«Τυχαίο περιστατικό και η Μαλαματίνα;»

Στα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο «Αλεξάνδρειο» και οδήγησαν στην οριστική διακοπή του αγώνα, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Στέλιος Συμεωνίδης.

Όλα όσα συνέβησαν στον επεισοδιακό αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ δεν είναι τυχαία περιστατικά, σύμφωνα με τον Στέλιο Συμεωνίδη.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena», δέχεται πως ο τραυματισμός του διαιτητή Αναστόπουλου από τη δεσμίδα χαρτιού ήταν τυχαίο περιστατικό, αλλά αναρωτήθηκε εάν ισχύει το ίδιο και με τη ρίψη του μπουκαλιού με Μαλαματίνα.

«Είναι ένα ατυχές περιστατικό. Το ρολό δεν άνοιξε και χτύπησε τον διαιτητή, αλλά και το μπουκάλι της Μαλαματίνας ήταν επίσης ένα τυχαίο περιστατικό;»

Επίσης αναφέρθηκε και στην απόφαση του Αναστόπουλου, τονίζοντας: «Δεν ήταν η δέσμευση να μην ξαναπέσει άλλο αντικείμενο; Δεν βγήκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης και είπε προς τον κόσμο να μην πέσει ούτε ένα αντικείμενο στο γήπεδο γιατί θα υπάρξει διακοπή; Τώρα γιατί λένε άλλα και γιατί μετά τη διακοπή παρακαλούσαν να μην εφαρμοστεί ο κανονισμός;».

Τέλος χαρακτήρισε «ατυχές περιστατικό» τις πρώτες δηλώσεις του Λευτέρη Αρβανίτη περί ΕΟΚ και εκλογών του ΕΣΑΚΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x