Stoiximan Super League

Τώρα αρχίζει η… Μεγάλη Εβδομάδα

Για τους περισσότερους η Μεγάλη Εβδομάδα αποτελεί ήδη παρελθόν, όχι όμως και για τον ΠΑΟΚ που ξέρει πως αυτή που διανύουμε είναι ακόμη «μεγαλύτερη» αφού οδηγεί στον τελικό Κυπέλλου.

Την προετοιμασία τους για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό ξεκίνησαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη καλούνται να αφήσουν πίσω τους το Πάσχα και τα ρεπό που είχαν εξασφαλίσει και να τα δώσουν όλα την τρέχουσα εβδομάδα ώστε στο τέλος της (το Σάββατο) να είναι εκείνοι που θα πανηγυρίσουν τον τίτλο.

Ο μόνος που δεν βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ήταν ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος έχει παραπάνω άδεια, ενώ ο Μαντούρο συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί.

Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, με το μενού να έχει απ’ όλα.

Μετά το ζέσταμα, ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κατόπιν ασκήσεις τεχνικής για τη μεταβίβαση και την υποδοχή της μπάλας στο χώρο. Ο Γεωργιάδης άφησε το… καλύτερο για το τέλος, αφού χώρισε τους παίκτες σε τρεις ομάδες που έπαιξαν αγώνα 9Χ9 στο μισό γήπεδο με συγκεκριμένους περιορισμούς και τακτικές εντολές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x