Stoiximan Super League

Τώρα και εντός έδρας…

Την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να σημειώσει ο Άρης, ύστερα από τα δύο διαδοχικά «διπλά» σε Νέα Σμύρνη και Βέροια. Πώς προτίθεται να παρατάξει τους «κίτρινους» ο Μιλίνκοβιτς.

Μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης τα πήγε εξαιρετικά, αφού κατάφερε να επικρατήσει στις έδρες του Πανιωνίου και της Βέροιας.

Οι Θεσσαλονικείς πήραν βαθμολογική «ανάσα» και τώρα επιστρέφουν στην έδρα τους, με στόχο να διευρύνουν το θετικό τους σερί και παράλληλα να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο γήπεδό τους.

Σημερινός αντίπαλος για την ομάδα του Ζόραν Μιλίνκοβιτς είναι ο Πλατανιάς και οι παίκτες του Σέρβου τεχνικού θέλουν να επιβεβαιώσουν πως βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο και παράλληλα να μην έχουν άλλες απώλειες, αφού μετά τις αποβολές στη Βέροια λείπουν οι Πουλίδο, Οικονομόπουλος και Αγκάνθο.

Ο 45χρονος προπονητής υπολογίζει τον Ανδρέα Τάτο, ο οποίος συμπεριελήφθη την τελευταία στιγμή στην αποστολή του σημερινού ματς. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Ψυχογιό, Έλσνερ, Ηρακλή και Μαργαρίτη.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Νταμαρλής, με τους Τριανταφυλλάκος-Παπαδοπουλό ως εσωτερικούς μέσους.

Την τριάδα στην επίθεση αποτελέσουν οι Τάτος, Ίμπε και Ουντότζι. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπουζάνης, Αγγελούδης, Καραγκούνης, Κύργιας, Μανιάς, Σουνάς και Τσουμάνης.

Προϊστορία

Πέρυσι ο Πλατανιάς νίκησε με 2-0 τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και επανέλαβε το ίδιο σκορ και στα Χανιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x