Βόλεϊ

«Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα ματς»

Η κανονική περίοδος της Α1 βόλεϊ των ανδρών ολοκληρώθηκε και τώρα σοβαρεύει η κατάσταση με την έναρξη των πλέι οφ την Παρασκευή.

Στον λιγότερο αμφίβολο ημιτελικό στις 20:00, αναμετρούνται Ολυμπιακός και Εθνικός Αλεξανδρούπολης, με τους Πειραιώτες σαφές φαβορί για την επικράτηση και την πρόκριση στον τελικό.

Στους «ερυθρόλευκους», «νοκ άουτ» έχει βγει ο Σωτήρης Σωτηρίου, ενώ Φιλίποφ, Σμαραγδής, Χριστοφιδέλης επανήλθαν κανονικά.

Ο Δημήτρης Καζάζης τόνισε πως: «Τώρα ξεκινάνε τα πραγματικά δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Περνάμε στην τελική ευθεία της Volleyleague. Από εδώ και στο εξής, τα λάθη απαγορεύονται, καθώς μπορεί να στοιχήσουν ακριβά. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και, ειδικότερα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης συνδυάζει τον νεανικό ενθουσιασμό με την εμπειρία. Επιπλέον, δεν θα έχει άγχος.

Ως Ολυμπιακός, έχουμε μάθει να πορευόμαστε και, με την πίεση του πρωταθλητισμού, αλλά και με τα προβλήματα των τραυματισμών. Εστιάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά με το ίδιο σκεπτικό, να μπαίνουμε από το πρώτο σερβίς συγκεντρωμένοι στην τακτική μας και αποφασισμένοι για τη νίκη».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού, επισήμανε πως: «Η παρουσία των φιλάθλων μας στο κλειστό του Ρέντη είναι για την ομάδα υπερπολύτιμη. Τώρα που κρίνεται ο μεγάλος στόχος μας, ο οποίος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, θεωρώ ότι χρειάζεται να είναι ακόμη πιο κοντά στους βολεϊμπολίστες μας και να μας μεταδώσουν ακόμη μεγαλύτερο πάθος κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών».

Εκτός από τον Γρηγόρη Σιδηρόπουλο, που και αυτή την εβδομάδα έμεινε εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, λόγω της υπηρεσίας του στην Αθήνα, ο Σάκης Μουστακίδης δεν έχει άλλο πρόβλημα να τον απασχολεί στους ακρίτες και τόνισε πως:

«Δεν φτάσαμε μέχρι εδώ για να τα παρατήσουμε και να κάνουμε πλάκα. Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε και να παίξουμε ελεύθερα, χωρίς άγχος. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να είμαστε σοβαροί. Τώρα, πρέπει να δείξουμε τις δυνατότητές μας και το τι μπορούμε να κάνουμε. Ειδικά, στους ημιτελικούς που οι αγώνες είναι τηλεοπτικοί, ο Εθνικός θα έχει τεράστιο όφελος.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος, διότι τον τελευταίο καιρό έχουμε ενεργοποιήσει όλη την τοπική κοινωνία του Έβρου, όπως γινόταν και πολύ παλιά. Μόνο έτσι θα πορευτούμε σε βάθος και σε υψηλό επίπεδο. Μόνο έτσι θα κρατήσουμε εδώ τα παιδιά μας και θα φέρουμε ακόμα περισσότερα στα γήπεδα. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά και εμείς έχουμε το "όνειρο" του τελικού».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x