Βόλεϊ

Τώρα οι δυο τους…

Η Νίκη Αιγινίου παρέμεινε οριστικά στην Α1 βόλεϊ των ανδρών και τώρα θα περιμένει ποιος εκ των Ηρακλή ή Παναθηναϊκού θα ακολουθήσει τον Μίλωνα στην Α2.

Οι δυο τελευταίοι αναμετρώνται την Παρασκευή στην Κυψέλη στις 20:30, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των πλέι άουτ με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Οι «πράσινοι» δεν αντιμετωπίζουν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και ο Γιώργος Μπακοδήμος τόνισε πως: «Έχω πει πολλές φορές ότι αυτές τις ώρες η ομάδα μου θέλει ηρεμία και λίγα λόγια. Δουλεύουμε πολύ, σε σχέση με τον χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας. Νιώθω τη δύναμη των παικτών μου και το πόσο έχουν καταλάβει την ευθύνη που έχουν απέναντι στους εαυτούς τους, στην ομάδα και στον σύλλογο».

Ο «γηραιός», σύμφωνα και με τον Αντρέι Κράβαρικ, θέλει έστω και ένα βαθμό για να διατηρήσει το προβάδισμα έναντι του Παναθηναϊκού.

Αγωνιστικά, υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών με τους Χατζηπαραδείση, Κολτσιάκη, αλλά το πιο μεγάλο πρόβλημα είναι η κρίση δισκοκοίλης που αντιμετωπίζει ο τεχνικός της ομάδας το τελευταίο 48ωρο και τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι. Εάν δεν μπορέσει να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή για την Αθήνα, την ομάδα θα κοουτσάρει ο Μιχάλης Κυριακού.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος τόνισε πως: «Έρχεται το παιχνίδι τη χρονιάς. Είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να κάνεις κάτι για να σωθείς. Και ο ένας βαθμός θα είναι κέρδος. Ότι έχουμε κερδίσει φέτος με τις καλές ομάδες, δεν έχουν σχέση με το παιχνίδι που μας περιμένει. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλός στην έδρα του και έχει ενθουσιασμό και δύναμη. Ο Χατζηπαραδείσης με τη μέση και ο Κολτσιάκης με τη γάμπα έχουν προβλήματα.

Είμαι πολύ στεναχωρημένος με το πρόβλημα υγείας που έχω. Σήμερα, ο κ.Ναβροζίδης που έκανε μια ένεση, αλλά δεν μπορώ ούτε να περπατήσω. Μακάρι να είμαι καλύτερα, αλλιώς την ομάδα θα κοουτσάρει ο Μιχάλης Κυριακού, στον οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x