Αγγλία

Τώρα παίζει στην Άρσεναλ…

Από το 2010, ο Γουέλινγκτον Σίλβα ανήκει στην Άρσεναλ, όμως τώρα έχει την δυνατότητα ν’ αγωνιστεί στους «κανονιέρηδες». Μετά από 4 χρόνια, ο νεαρός άσος πήρε τα χαρτιά για να παίξει στην Αγγλία!

Αναμφίβολα, για ένα νέο παιδί δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο το να πάρει χρόνο συμμετοχής στην Άρσεναλ. Για τον Γουέλινγκτον Σίλβα όμως, αυτό δεν συνέβη για αγωνιστικούς λόγους…

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος Βραζιλιάνος ανήκει στους «κανονιέρηδες» από το 2010, όταν τον είχαν αγοράσει έναντι περίπου 4.5 εκατ. ευρώ από την Φλουμινένσε. Έκτοτε ωστόσο, έχει παραχωρηθεί δανεικός σε… όλη την Ισπανία, διότι δεν είχε βγάλει την άδεια εργασίας του.

Αυτό το πρόβλημα επιτέλους λύθηκε, καθώς ο νεαρός ακραίος της Αλμερία πήρε μετά από τέσσερα χρόνια τα χαρτιά για να παίξει στην Αγγλία!

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Μπορώ να επιστρέψω στην Άρσεναλ του χρόνου αν με θέλει και ο Βενγκέρ επίσης», ήταν η τοποθέτηση του Γουέλινγκτον Σίλβα, για να συμπληρώσει:

«Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου και η μόνη μου επιθυμία αυτή την στιγμή είναι να βοηθήσω την Αλμερία να πετύχει τους στόχους της στο ισπανικό πρωτάθλημα. Για τώρα, εστιάζω στο παρόν».

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x