Ελλάδα

Τώρα θέλουν τελικό…

Για Νέα Κηφισιά και Απόλλωνα Πατρών η μεταξύ τους κλήρωση στα ημιτελικά του Κυπέλλου συνιστά ιστορική ευκαιρία να βρεθούν στον τελικό και να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Απέφυγαν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται μέχρι και την κατάκτηση του Κυπέλλου Νέα Κηφισιά και Απόλλων Πατρών που η κλήρωση έφερε αντιμέτωπους στα ημιτελικά του θεσμού.

«Η κλήρωση είναι ευχάριστη για μας, αλλά ένα παιχνίδι κυπέλλου κρύβει πάντα εκπλήξεις. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε αυτό το παιχνίδι που είναι δύσκολο και είναι ημιτελικός. Πιστεύω στην ομάδα και μέσα στην Κηφισιά νομίζω ότι θα είναι θετικό το αποτέλεσμα. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Κηφισιά μπορεί να βρεθεί στον τελικό. Στόχος της διοίκησης είναι η ομάδα να καθιερωθεί στην Α1 και ο κόσμος να μιλάει γι’ αυτή», δήλωσε ο τιμ μάνατζερ της Νέας Κηφισιάς, Δημήτρης Καρβέλας.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Πατρών, Κώστας Καραπάνος, είπε: «Θεωρούμε ότι ο αντίπαλος είναι μια ομάδα στα μέτρα μας και θεωρούμε και τη δική μας ομάδα πολύ καλή. Έχουμε κάνει ήδη υπέρβαση που είμαστε στους τέσσερις. Θα είναι μεγάλη πρόκληση για μας να περάσουμε και από αυτή τη φάση. Θα προσπαθήσουμε! Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι και οι παίκτες που θα αγωνιστούν. Ο καλύτερος να κερδίσει. Εμείς παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στόχος της ομάδας μας ο τελικός, νομίζω ότι όλα είναι ανοιχτά και πιθανά. Όποιες πιθανότητες έχουμε θα τις διεκδικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x