Stoiximan Super League

Τζαβέλλας: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τον ΠΑΟΚ»

Ανυπόμονος να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ματς με την Βέροια δήλωσε πως είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Γιώργου Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ έληξε με τον καλύτερο τρόπο. Ο διεθνής μπακ επέστρεψε στην Ελλάδα και από εδώ και πέρα θα φορά τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» και θέλει να το κάνει το συντομότερο δυνατό, αρχής γενομένης από το ματς με τη Βέροια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Τζαβέλλα στα «ΣΠΟΡ του Βορρά»:

Για το αναμενόμενο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ:
«Εγώ είμαι πανέτοιμος για το Σάββατο και το ντεμπούτο μου με τον ΠΑΟΚ. Σε καμία περίπτωση δεν αισθάνομαι κουρασμένος από τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τον ΠΑΟΚ. Γι' αυτό εξάλλου και ήρθα και είμαι στην διάθεση του προπονητή μου να προσφέρω τις υπηρεσίες μου οποτεδήποτε κι αν μου το ζητήσει».

Για το σίριαλ που προηγήθηκε της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι αλήθεια αλλά που έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία είναι ότι είναι μία μεταγραφή που την ήθελα και έγινε. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και εύχομαι όλα να πάνε καλά στη χρονιά που έχει ξεκινήσει. Κι εγώ θέλω επίσης να ξεκινήσω καλά».

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ: «Πρόκειται για ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και θα πρέπει από όλους να διαφυλαχθεί».

Για την προσδοκία του κόσμου του ΠΑΟΚ για ένα τίτλο: «Το καταλαβαίνω. Για αυτό και θα κοιτάξουμε να του προσφέρουμε όχι με λόγια αλλά με έργα και νίκες μέσα στο γήπεδο όσο το δυνατόν περισσότερες χαρές και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους και τους δύο φετινούς τίτλους με σκληρή καθημερινή δουλειά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό. Να πρωταγωνιστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη όπου και εκεί έχουμε βλέψεις και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί έχοντας και την συμπαράσταση του κόσμου μας για το καλύτερο».

Για τη νίκη επί της Λετονίας και το διπλό της Βοσνίας: «Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε τη νίκη. Είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, αλλά συνεχίζουμε και όπου μας βγάλει. Πλέον δεν είναι στο χέρι μας. θα κάνουμε ό,τι πρέπει και από εκεί και πέρα ή θα είμαστε τυχεροί και θα περάσουμε απευθείας ή θα πάμε στα μπαράζ. Εχουμε σφραγίσει τη δεύτερη θέση κι ευελπιστούμε σε μία γκέλα της Βοσνίας που θα μας στείλει ως πρώτους του ομίλου μας στη Βραζιλία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x