Αγγλία

Τζέραρντ: «Θα έρθει το πρωτάθλημα σύντομα» (video)

Ο Στίβεν Τζέραρντ δήλωσε συντετριμμένος για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε μία χρυσή ευκαιρία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Λίβερπουλ, αλλά και βέβαιος πως σύντομα θα έρθει ο τίτλος.

Ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν η τραγική φιγούρα της φετινής Λίβερπουλ, αφού η ομάδα του έφτασε τόσο κοντά στο πρωτάθλημα, αλλά έχασε μια χρυσή ευκαιρία. Ο ίδιος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός, αλλά και την πίστη του πως είναι θέμα χρόνου να έρθει ο τίτλος για τους «κόκκινους» ελπίζοντας πως μέχρι τότε θα είναι και εκείνος ενεργός.

«Είμαι συντετριμμένος και είμαι στενοχωρημένος και για τους φιλάθλους μας που δεν καταφέραμε να τους φέρουμε τον τίτλο. Είναι δύσκολο να το χωνέψεις γιατί φτάσαμε τόσο κοντά και χάσαμε το πρωτάθλημα στο τέλος. Από την άλλη είμαι χαρούμενος που φτάσαμε μέχρι εδώ κι επιστρέφουμε στο Champions League. Αυτή η πορεία πρωταθλητισμού θα βοηθήσει πολύ όλα αυτά τα νεαρά παιδιά στην ομάδα μας για το μέλλον. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα», δήλωσε ο αρχηγός.

«Το πρωτάθλημα θα έρθει του χρόνου ή σε δύο χρόνια. Πιστεύω πως θα έρθει σύντομα. Πίστευα πως για μένα χάθηκε η δυνατότητα να πάρω ένα πρωτάθλημα, αλλά έχοντας κάποια χρόνια ακόμη στην καριέρα μου, ελπίζω να το κατακτήσω μαζί με αυτά τα παιδιά», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x