Stoiximan Super League

Τζιόλης ο… ξενοδόχος!

Για την επιχειρηματική του δραστηριότητα μίλησε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, τονίζοντας ωστόσο ότι είναι πιο εύκολο να κυνηγάς μια μπάλα.

Την άποψη ότι είναι πιο δύσκολο να διευθύνεις μια επιχείρηση από το να κυνηγάς μιας μπάλα εξέφρασε ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος όταν δεν παίζει μπάλα διευθύνει ένα ξενοδοχείο αναφέρθηκε στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, αλλά και στο τι σκοπεύει να κάνει όταν κρεμάσει τα παπούτσια του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Για την επιχείρησή του:
«Εδώ και τρία χρόνια ασχολούμαι με ένα ξενοδοχείο που έκανα στην Κατερίνη. Ήταν δική μου ιδέα και της οικογένειας μου. Κάτι... γίνεται, τώρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ θα πάει καλύτερα νομίζω. Όσο μπορώ έχω προσωπική σχέση με την επιχείρηση. Είναι πιο δύσκολο να διευθύνεις μία επιχείρηση από το να κάνεις το χόμπι σου και να κυνηγάς μία μπάλα. Το ξενοδοχείο λέγεται “Cosmopolitan Hotel” και είναι στην παραλία Κατερίνης. Ελπίζω να μαθευτεί και να έχει κόσμο βάσει της αξίας του».

Για το τι σκέφτεται να κάνει όταν αποχωρήσει από την ενεργό δράση:
«Προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει να γίνω μάνατζερ ή προπονητής. Βέβαια, στο μέλλον δεν ξέρεις, νομίζω, όμως, ότι όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο θα μείνω μακριά»

Για τα social media:
«Προσπαθώ να μην προκαλώ. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην κάνουμε κάτι χωρίς να το σκεφτούμε δεύτερη φορά. Καμιά φορά άθελα σου γίνονται πολλά μέσω των social media. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x