Μαχητικά Αθλήματα

Τζόουνς: «Ποτέ δεν πήρα στεροειδή»

Παρά τα θετικά αποτελέσματα των εξετάσεών του, ο Τζον Τζόουνς ορκίστηκε στα παιδιά και στον νεκρό πατέρα του πως ουδέποτε έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ο Τζον Τζόουνς ρωτήθηκε στο twitter για το αν όντως έκανε χρήση στεροειδών, με τον πρώην πρωταθλητή του UFC να διαψεύδει κατηγορηματικά όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες μέρες.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Φίλε μου η αλήθεια είναι πως δε θα έκανα ποτέ χρήση στεροειδών, το ορκίζομαι στα παιδιά μου και στον πατέρα μου, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή».

Υπενθυμίζεται πως ο Τζόουνς επικράτησε του Ντάνιελ Κορμιέρ στις 29 Ιουλίου, κατακτώντας τη ζώνη του UFC στην κατηγορία light heavyweight. Στη συνέχεια, όμως, βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών και ο τίτλος του αφαιρέθηκε.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο τίτλος επέστρεψε και επίσημα στον Ντάνιελ Κορμιέρ. Ο 38χρονος πρωταθλητής σε δηλώσεις του τόνισε πως ήρθε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του UFC, Ντάνα Ουάιτ, ο οποίος του είπε πως παραμένει ο κάτοχος του τίτλου. Τη συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαίωσε και ο εκφωνητής του UFC, Λένι Μπρέκενριτζ.

Επιμέλεια: Θοδωρής Τρυποσκιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x