Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Τζόρτζεβιτς: «Είμαστε έτοιμοι για όλους»

Η Σερβία προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Ολυμπιακού Τουρνουά και ο προπονητής της Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε πως είναι έτοιμοι για οποιονδήποτε αντίπαλο.

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Ολυμπιακού Τουρνουά πέτυχε η Σερβία, μετά και τη νίκη της επί της Κίνας, και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σε δηλώσεις του υποστήριξε πως η ομάδα είναι έτοιμη για όλα.

Ο προπονητής των «Πλάβι» μίλησε σε σέρβικα μέσα, μετά την αναμέτρηση, και τόνισε πως ο πρώτος στόχος επετεύχθη και πλέον είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο.

«Αυτός ήταν ο πρώτος μικρός μας στόχος, να προκριθούμε από τον όμιλο στα προημιτελικά. Οι αντίπαλοί μας στον άλλον όμιλο φαίνονται αρκετά ισάξιοι. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τις αυριανές (σ.σ. σημερινές αναμετρήσεις). Αν ξεκινούσα να κάνω υπολογισμούς θα με πόναγε το κεφάλι μου και δεν θα ήξερα τι να κάνω. Είμαστε έτοιμοι για όλους. Παίξαμε σωστά απέναντι στην Κίνα, έχοντας σοβαρή προσέγγιση στο παιχνίδι».

Στην ερώτηση για τις ομάδες του άλλου ομίλου που προτιμούν τη Σερβία ως αντίπαλο, ο «Σάλε» είπε «Καλώς να έλθουν! Εδώ είμαστε! Η μεγάλη έκπληξη για μένα μέχρι στιγμής είναι αυτός ο όμιλος (σσ. ο Β' όμιλος) και αυτά τα αποτελέσματα του ομίλου αποδεικνύουν ότι αυτό το ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ είναι πολύ πολύ δυνατό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x