Ισπανία

Τζούκιτς στη θέση του Βαλβέρδε

Ο Μίροσλαβ Τζούκιτς φέρεται ως πιθανός διάδοχος του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Βαλένθια, σύμφωνα με δημοσιεύματα ισπανικών εφημερίδων.

Αγωνίστηκε στη Βαλένθια από το 1997 μέχρι το 2003, φορώντας τη φανέλα της σε περισσότερα από 150 παιχνίδια πρωταθλήματος. Στο άμεσο μέλλον ο Μίροσλαβ Τζούκιτς ενδέχεται να επιστρέψει στις «νυχτερίδες» ως προπονητής, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα ισπανικών εφημερίδων, αυτός είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έχει συμφωνήσει για τη συνέχιση της συνεργασίας του με τη Βαλένθια και μετά το πέρας της φετινής χρονιάς και όσο αυτό δεν συμβαίνει, τόσο θα φουντώνουν οι φήμες περί αποχώρησής του. Από τα ονόματα που έχουν ακουστεί πιο έντονα, αυτό του Τζούκιτς φέρεται να είναι το πιο πιθανό, σύμφωνα με τη «Marca».

Απομένει να δούμε πως θα ολοκληρωθεί η χρονιά για τις «νυχτερίδες» και ποια θα είναι η απόφαση του Βαλβέρδε σχετικά με το μέλλον του. Αν αυτό είναι μακριά από τη Βαλένθια, τότε ο Τζούκιτς αναμένεται να αφήσει τη Βαγιαδολίδ και να αναλάβει την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για 6 χρόνια.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x