Επικαιρότητα

Τζούλια, η μυστηριώδης κόρη του Νικολά Σαρκοζί (pics)

Η κόρη του Νικολά Σαρκοζί και του διάσημου πρώην μοντέλου Κάρλα Μπρούνι γεννήθηκε το 2011 και λίγες ώρες αργότερα είχαν δημιουργηθεί για εκείνη σελίδα στη Wikipedia, στο Facebook αλλά και στο Twitter.

Η κόρη του πρώην προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και του διάσημου πρώην μοντέλου Κάρλα Μπρούνι γεννήθηκε το 2011 και λίγες ώρες αργότερα είχαν δημιουργηθεί για εκείνη σελίδα στη Wikipedia, δεκάδες σελίδες στο Facebook αλλά και λογαριασμός στο Twitter. Το νεογέννητο είχε κάνει εκατομμύρια κλικ στη Google.

Νικολά Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι δεν παρουσίασαν σχεδόν ποτέ το παιδί τους δημόσια. Κανείς δεν γνωρίζει ποιά είναι τα χαρακτηριστικά της Τζούλιας Σαρκοζί και κανείς δεν γνωρίζει τι κάνει και πως μεγαλώνει.
Η μόνη φορά που η Τζούλια εμφανίστηκε δημόσια ήταν κρυμμένη πίσω από ένα τεράστιο καπέλο, με γυαλιά και μπρατσάκια, στην θάλασσα με τους γονείς της και τον αδελφό της.

inner

inner

4 χρόνια μετά τη γέννησή της, η Κάρλα Μπρούνι άρχισε να σπάει το μυστήριο και ανέβασε την περασμένη εβδομάδα στο Instagram την κόρη της πλάτη στο φακό, με εντυπωσιακά ξανθά μαλλιά.

Η φωτογραφία συνοδεύεται από ένα σχόλιο της Κάρλα: « L'amore della mia vita - Beyond cuteness - Blonds are more fun - Grace de l'enfance » ( «Ο έρωτας της ζωής μου -Οι ξανθιές είναι πιο fun -Ζήτω η παιδικότητα»). Το παιδί που δεν είχε ποτέ εμφανιστεί ξανά φαίνεται ξαπλωμένο με γαλάζιο μαγιό σε μια ξαπλώστρα στην Κορσική (όπου το ζευγάρι διαθέτει πύργο) και απλώνοντας τα ξανθά, εντυπωσιακά της μαλλιά ως τον φωτογραφικό φακό.

inner

Για την Τζούλια Σαρκοζί τίποτα δεν είναι γνωστό. Οταν το 2011, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε συναντήσει τον τότε πρόεδρο Σαρκοζί στις Κάννες τον είχε συγχαρεί για την γέννηση της κόρης του και του είπε, με το αμίμητο χιούμορ του: «Είμαι ήσυχος τώρα, η Τζούλια κληρονόμησε την ομορφιά της μητέρας της».

Κάποια ημέρα, εικάζουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ίσως έρθει η σειρά της να εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες, ανάμεσα στους διάσημους γονείς της, ντυμένη με ένα φόρεμα που θα ξεπουλήσει σε λίγα λεπτά. Θα γίνει θέμα στα fashion περιοδικά και θα ακολουθήσει σούσουρο. Εξάλλου, η ακροδεξιά ηγέτης Μαρίν Λεπέν είχε ήδη δηλώσει όταν γεννήθηκε το παιδάκι, είχε δηλώσει με κακία ότι «θα ήταν πιο φυσικό να δίνει κάποιος γονέας ένα γαλλικό όνομα στο παιδί του».
Σήμερα, η Κάρλα Μπρούνι ανέβασε δύο νέες φωτό της ξανθιάς Τζούλια και όλοι περιμένουν να γνωρίσουν επιτέλους το πρόσωπό της.

inner

inner

Και οι τρεις αποκαλύψεις της Τζούλια Σαρκοζί πάντα από πλάτη, όπως επέλεξε η μητέρα της:

inner

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x