Γενικά

Ύμνοι και… τραγούδι για τη «μηχανή γκολ» Γκέκα (video)

Ο Φάνης Γκέκας υμνείται από το σύνολο του τουρκικού Τύπου για τα δύο ακόμη γκολ που πέτυχε στη νίκη της Ακίσαρσπορ επί της Φενέρμπαχτσε με 2-0. Μέχρι και τραγούδι τού έφτιαξαν…

Έχει… τρελάνει κόσμο ο Φάνης Γκέκας στην Τουρκία. Με δύο δικά του γκολ η Ακίσαρσπορ επικράτησε 2-0 της Φενέρμπαχτσε και διατηρήθηκε στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος.

Τα ΜΜΕ της χώρας αποθεώνουν τον αποθεώνουν. Ενδεικτικό είναι πως η Fanatik κάνει λόγο για μηχανή των γκολ, ενώ η Milliyet επισημαίνει πως σε 54 εμφανίσεις στο εγχώριο πρωτάθλημα ο 34χρονος επιθετικός έχε πετύχει πλέον 39 γκολ! Κι όχι με κάποια από τις μεγάλες ομάδες της χώρας, αλλά με την Ακίσαρσπορ (18), την Κόνιασπορ (13) και τη Σαμσουνσπόρ (8).

inner

«Ο Γκέκας αγαπάει την ομάδα και η ομάδα αγαπάει τον Γκέκα. Προσπαθούμε με αυτόν να εκμεταλλευόμαστε τις αδυναμίες των αντιπάλων και εκείνος μας οδηγεί στις νίκες», δήλωσε μετά το χθεσινό θρίαμβο ο προπονητής του, Μουσταφά Ρεσίτ Ακτσάι.

Περιττό να πούμε πως ο Λαρισαίος άσος λατρεύεται σαν Θεός από τους οπαδούς της ομάδας του. Και κάποιοι από αυτούς του έφτιαξαν και τραγούδι, που μεταξύ άλλων αναφέρει πως το όνομά του γράφεται όπως το γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x