Stoiximan Super League

Ύμνοι Μέλμπεργκ για Ολυμπιακό

Ομάδα στην οποία πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του και τον βοήθησε να εξελιχθεί σαν ποδοσφαιριστής χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Όλοφ Μέλμπεργκ σε συνέντευξή του στον σουηδικό Τύπο.

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Ο σουηδικός Τύπος τον προσέγγισε με αφορμή τον αποψινό αγώνα με τη Μάλμε κι ο πρώην διεθνής αμυντικός ύμνησε τους «ερυθρόλευκους».

«Σε ομάδες σαν τον Ολυμπιακό καταλαβαίνει κανείς τι πάει να πει επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Απαιτείται από σένα να είσαι συγκεντρωμένος, να είσαι πάντα έτοιμος πνευματικά και σωματικά, για να αποδώσει και αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά το ποδόσφαιρο από όλες τις πλευρές του, από την τακτική μέχρι το πώς πρέπει να φροντίζεις το σώμα σου. Δίνουν σε όλα μεγάλη βαρύτητα και το ποδόσφαιρο μοιάζει περισσότερο με επάγγελμα», δήλωσε.

«Εξελίχθηκα πολύ σαν ποδοσφαιριστής παίζοντας στη Γιουβέντους και τον Ολυμπιακό. Ήταν τα καλύτερα χρόνια μου σαν αμυντικός. Σε τέτοιες ομάδες μαθαίνεις να παίζεις καλά στο γήπεδο, αλλά και υπό μεγάλη πίεση. Στον Ολυμπιακό συνηθίζεις να παίζεις πάντα υπό πίεση», πρόσθεσε και κατέληξε: «Βρίσκονται ένα επίπεδο πιο πάνω όσον αφορά την πειθαρχία και πόσο ακριβείς είναι μέσα στο γήπεδο. Έχουν μία απίστευτα καθαρή σκέψη για τη φιλοσοφία και το πλάνο του παιχνιδιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x